Terug naar het overzicht

22 april 2022

Microsoft Teams-app op weg naar de Microsoft Store in mei 2022

De Microsoft Store zet zijn missie voort om de one-stop-shop te worden voor van alles en nog wat.

Wat u moet weten

  • De Microsoft Teams-app komt naar de Microsoft Store.
  • Het is gepland voor de algemene beschikbaarheid van mei 2022, maar die datum kan worden gewijzigd.
  • De app ondersteunt verschillende aspecten van Teams, afhankelijk van of u Windows 11 of 10 gebruikt.

De dag is bijna aangebroken dat de Microsoft Store Microsoft Teams in zijn digitale schappen zal hebben. Zoals te zien is op de Microsoft 365-roadmap, kan het slechts een kwestie van weken zijn voordat Teams officieel in de winkel ligt.

Volgens de roadmap, waar alle goede Microsoft product- en service-updates te vinden zijn, staat de algemene beschikbaarheid voor de introductie van Teams in de MS Store gepland voor mei 2022. Houd er rekening mee dat roadmap-datums schattingen zijn, geen garanties, dus totdat u de app uit de eerste hand in de etalage ziet, is niets in steen gebeiteld.

Hier is de beschrijving die Microsoft heeft voor de verandering: “Microsoft Teams-app voor werk, school en leven zal binnenkort beschikbaar zijn om te downloaden van Microsoft Store. Deze app ondersteunt werk-, school- en consumentenaccounts op Windows 10 en Werk- of schoolaccounts op Windows 11.

Windows 10 krijgt ondersteuning voor alle drie de facetten van Teams via deze app en Windows 11 krijgt ondersteuning voor twee, omdat persoonlijke integratie van Teams al een kernonderdeel is van de ervaring van het nieuwere besturingssysteem.

Met Teams zal de Microsoft Store veel sterker groeien. Het heeft al andere storefronts en grote browsers geassimileerd, dus de logische conclusie was dat Microsoft ook zijn eigen communicatieplatform onder de paraplu zou brengen.

Bron: windowscentral

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.