Terug naar het overzicht

05 februari 2023

Microsoft maakt van het Elgato Stream Deck een handige werktool

Microsoft lanceerde onlangs een Teams-plug-in voor het Elgato Stream Deck, de ultrapopulaire tool die wordt gebruikt door Twitch-streamers, YouTubers en iedereen die snelle opdrachten beschikbaar wil hebben met een druk op de knop.

Als je niet zeker weet wat dit ding in hemelsnaam doet, laat me het dan uitleggen. Of je nu een clip maakt van je gameplay of je chat instelt op de modus alleen voor abonnees, dit apparaat maakt het eenvoudig. In plaats van rond te klikken in meerdere Windows, hoeft u alleen maar op een van de 15 fysieke knoppen te drukken en voila! Het voert uw voorgeprogrammeerde actie uit. Microsoft gaat nog een stap verder door van deze speeltool een handige werktool te maken.

De Teams-plug-in is nu beschikbaar om te downloaden. Met deze extensie kunt u eenvoudig uw Teams-vergadering opnemen, uw achtergrond vervagen, uw hand opheffen of laten zakken, uw camera in- of uitschakelen en nog veel meer, allemaal met een druk op de knop. Het is een handige plug-in, dat is zeker, maar je hebt een Elgato Stream Deck nodig om het te gebruiken, wat $ 150 kost op Amazon. Als je echter in back-to-back Teams-vergaderingen zit en toevallig een Stream Deck bezit, raden we je ten zeerste aan om door te gaan en het te downloaden. Het zal je professionele leven een stuk gemakkelijker maken.

Als u uw Stream Deck met deze plug-in wilt instellen, moet u het Tech Community-bericht van Microsoft bekijken. Het bedrijf ging door en leverde nuttige stapsgewijze visuals.

Bron: pcworld

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.