Terug naar het overzicht

22 november 2022

Microsoft kondigt “enorme hoeveelheid nieuwe thema’s” aan voor Microsoft Forms

U kunt snel en eenvoudig quizzen, enquêtes, vragenlijsten, peilingen en meer maken met Microsoft Forms. Bovendien voegt Microsoft nu meer opwinding toe door er enkele nieuwe thema’s aan toe te voegen. Het bedrijf heeft goede hoop dat deze nieuwe thema’s meer aandacht van het publiek zullen trekken in een nieuwe hybride wereld.

De nieuwe thema’s in Microsoft Forms worden gelanceerd op een moment dat we officieel het vakantieseizoen zijn ingegaan. En er zijn een heleboel nieuwe thema’s die perfect passen in sommige speciale gelegenheden zoals teamvieringen, voorbereiding op kerstevenementen of Thanksgiving-feest. Microsoft heeft ook een voorproefje gegeven van populaire thema’s die sterk worden overgenomen door gebruikers.

Microsoft maakt een pleidooi voor hoe de thema-ervaring van Microsoft Forms betere emotionele verbindingen tussen gebruikers en hun publiek kan creëren en zegt dat een aantal van deze thema’s “copy-right free” zijn, wat betekent dat gebruikers ze kunnen gebruiken wanneer ze de achtergrond willen versieren voor een nieuwe vorm of uw eerdere enquêtes willen oppoetsen.

Er zijn enorm veel nieuwe thema’s (zowel statisch als dierlijk) aangekomen in Microsoft Forms die hopelijk meer aandacht van uw publiek kunnen trekken en hen de opwinding en verbindingen achter schermen kunnen laten “voelen”, vooral in een nieuwe hybride wereld.

Gebruikers hebben toegang tot de nieuw gelanceerde thema’s door een formulier of quiz te openen ->Theme-deelvenster -> Thema-ideeën -> meer Thema-ideeën te zien. Microsoft nodigt iedereen uit om een proef te doen en feedback van gebruikers en hun publiek te delen. Bekijk ze dus en laat Microsoft weten of je ze leuk vindt.

Microsoft Forrms Thema Celebration

Microsoft Forrms Thema Holiday Party Invitation

Microsoft Forrms Thema Attendee confirmation survey

Bron: mspoweruser

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.