Terug naar het overzicht

31 maart 2022

Hoe Windows 11 uw kleine bedrijf ten goede kan komen

Home Windows is 1 van de meest geprefereerde functionerende proceskenmerken in verschillende laptops, telefoons en laptopdesktops. Deze procedure heeft meer dan de vele jaren vele aanpassingen ondergaan om aan de toenemende wensen van de huidige technologische aarde te voldoen. De nieuwe Home Windows 11 is ingesteld om enkele van de problemen op te lossen die consumenten hebben ondervonden met eerdere varianten van het besturingssysteem.

1 van de belangrijkste begunstigden van deze updates zijn compacte organisaties die de verbeterde beveiligingskenmerken kunnen waarderen waarmee u uw gegevens kunt afschermen. Deze mogelijkheden maken het ook gemakkelijk om in interactie te blijven met uw groep via aangepaste feitenfeeds die in één huis worden tentoongesteld. Hieronder staan een aantal voordelen die uw organisatie zal behalen door te upgraden naar het nieuwe Windows 11-besturingssysteem Home.

Linken en samenwerken

De recente pandemie heeft de waarde van het gebruik van de beste technologische innovatie in elke bedrijfsoperatie geïntroduceerd. Technologieën bleken van vitaal belang wanneer het gaat om het verbonden en operationeel houden van uw personeel, een ding dat werd beschouwd door de verbetering van Windows 11. Compacte en middelgrote bedrijven kunnen nu overwegen rand van het nieuwe interactie-element dit soort als Chat geformuleerd door Microsoft Teams en ingebouwd in uw taakbalk voor moeiteloze verkrijging.

Chat stelt u in staat om deel te nemen met uw bemanning als gevolg van tekstuele inhoudsberichten, spraak- en online videogesprekken en chatberichten, ongeacht het systeem dat ze gebruiken, Android-, iOS- of Home-vensters. Met dit aspect kan een kleine onderneming besparen op hun gespreksuitgaven, omdat het hen ook in staat stelt om te bellen via het wereldwijde web.

Onmiddellijke informatie

Home Windows heeft nieuwe Widgets-attributen ingebouwd die het voor eindgebruikers snel mogelijk maken om al het nieuws en de gegevens in te voeren die ze nodig hebben. Met dit element hoeft u zich nooit zorgen te maken over het sorteren op tonnen feiten om te vinden wat u nodig hebt, alle getoonde informatie is gepersonaliseerd voor uw gebruik. Dit komt omdat de Widget-opties worden aangedreven door een eersteklas browserefficiëntie en AI van Microsoft Edge, wat een van de vele voordelen is die Windows 11 kan bieden. Om de widgetcontainers te openen, klikt u op het widgetpictogram in het proces om kleine informatie- en feitenvakken weer te geven.

Vanuit deze verpakkingscontainers kunt u feiten bekijken die uit verschillende bronnen zijn verzameld, samen met publicaties, sportactiviteiteneffecten en weer-apps. Met Windows 11 kunt u de weergegeven informatie voornamelijk aanpassen op basis van het soort feiten dat u wilt.

Licht formaat

Slechts een van de bekende opties van Home Windows 11 is het soepele nieuwe ontwerp dat veel meer dient dan alleen esthetiek. De nieuwe look is bedoeld om efficiëntie te bevorderen en creativiteit bij uw team te inspireren. Home windows streefde naar een zeer laagdrempelige indeling met prettige eigenschappen. Om productiviteit te adverteren, kan het nieuwe besturingssysteem worden geïntegreerd met verschillende gadgets. Dit betekent dat u toegang hebt tot de informatie op uw notebook vanaf meerdere apparatuur, zoals uw smartphone. Deze editie wordt geleverd met een startknop die gebruikers toegang geeft tot de nieuwste documenten die u hebt verkregen, ongeacht het apparaat waarop u ze hebt overwogen.

Er wordt een extra nieuwe transformatie waargenomen op de taakbalk. De nieuwe taakbalk is gecentreerd op het scherm, terwijl de beginknop zich op de rest bevindt. Wanneer u op de startknop klikt, biedt uw apparaat u een zacht formaat in het midden van de monitor met apps die duidelijk zijn georganiseerd. Met deze taakbalk hebt u heel gemakkelijk toegang tot al uw essentiële apps op uw computersysteem en tablet.

Windows 11 is uitgerust met de nieuwe Snap-lay-outs, Snap Teams en Desktops, allemaal ontwikkeld om eenvoudig te multitasken. Met snaplay-outs kunt u uw scherm organiseren en moeiteloos tussen apps overbrengen. Dit betekent dat u meerdere schermen tegelijkertijd kunt openen met een selectie van groepen vierkanten om bescheiden hoeveelheden details weer te geven en langere en dunnere vensters om langdurige feiten weer te geven. Met Snap-groepen kunnen mensen hun uitgezochte Snap-lay-outs combineren en ze naar één gebied verplaatsen, hoewel ze op verschillende manieren functioneren.

Intelligente integratie

1 van de belangrijkste problemen voor de meeste gebruikers is het aanpassen aan de nieuwe methode, die in sommige gevallen bedrijven kan dwingen hun werknemers op te leiden. Aan de andere kant is Home windows 11 een ontwikkeling van Windows 10 met een aantal upgrades. Dit betekent dat uw medewerkers echt niet veel tijd hoeven te besteden aan het vertrouwd raken met de methode die ze eenvoudig kunnen lenen van Windows 10 om de nieuwe procedure in uw organisatie te integreren.

Naast de nieuwe opties kunnen uw medewerkers hun kennis van Windows 10 gebruiken om toepassingen uit te voeren zoals cloudconfiguraties, Microsoft Endpoint Manager en Windows Update for Business en Autopilot om ze te integreren met uw IT-omgeving.

Conclusie

Home windows 11 komt met tal van voordelen voor kleinere en middelgrote organisaties. Het zal helpen bij het stroomlijnen van sommige van hun processen om de efficiëntie te verhogen. Het grootste aspect is dat je nooit heel veel tijd en bronnen hoeft te besteden aan het vertrouwd maken van je bemanning.

Bron: worldbridalevent

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.