Terug naar het overzicht

10 mei 2023

Directe toegang tot je Cloud PC in Windows 365

Een van de nieuwste updates van Windows 365 is de mogelijkheid om je Cloud PC direct op je Windows taakbalk vast te pinnen. Met deze innovatieve toevoeging wordt het nog gemakkelijker om snel toegang te krijgen tot je Cloud PC, zonder dat je door de Windows 365-app hoeft te navigeren of het eindgebruikersportaal moet openen. Het enige wat je nodig hebt, is een simpele klik op het vastgepinde pictogram op je taakbalk en je bent klaar om aan de slag te gaan!

Het vastpinnen van je Cloud PC op je taakbalk is een fluitje van een cent. Het enige wat je hoeft te doen, is de Windows 365-app openen en in het apparaat contextmenu klikken op de optie “Vastpinnen aan taakbalk”. Hierdoor wordt er automatisch een snelkoppeling gemaakt van je Cloud PC en wordt deze weergegeven als een pictogram op je taakbalk. Het is zo simpel als dat! En het beste van alles is dat je niet beperkt bent tot het vastpinnen van slechts één Cloud PC. Je kunt zoveel Cloud PC’s vastpinnen als je nodig hebt!

Windows-365-vastmaken-aan-taakbalk

Als je niet zeker weet welke Cloud PC je moet starten, hoef je je geen zorgen te maken. Het is gemakkelijk om de juiste te kiezen, omdat de naam van elke Cloud PC wordt weergegeven wanneer je je muis over het vastgepinde pictogram op de taakbalk beweegt. Dit maakt het gemakkelijk om snel de Cloud PC te selecteren die het beste past bij jouw behoeften en vereisten.

Dankzij deze nieuwe functie wordt het nog gemakkelijker en handiger om je Cloud PC’s te beheren en te gebruiken. Of je nu een Cloud PC gebruikt voor werk of persoonlijk gebruik, het vastpinnen van je favoriete Cloud PC’s op je taakbalk is een geweldige manier om snel toegang te krijgen tot al je belangrijke bestanden en applicaties. Probeer het zelf en ontdek hoe deze functie je workflow en productiviteit kan verbeteren!

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.