Terug naar het overzicht

13 juli 2020

Update Teams for Education 7×7-video en breakout-kamers

De afgelopen maanden hebben scholen en instellingen onvermoeibaar gewerkt aan afstandsonderwijs. Microsoft heeft rechtstreeks gehoord van velen van u over het betrekken van studenten in lessen, het stimuleren van student-tot-student samenwerking, en het vergemakkelijken van het personeel professionele ontwikkeling, allemaal op afstand.

Het delen van uw gedachten en ideeën over Microsoft Teams

Voor het verder verbeteren van afstands- en hybride leren, hecht Microsoft veel waarde aan uw gedachten en ideeën over het gebruik Microsoft Teams for Education. Microsoft laat de gebruikers hun inspireren en zijn altijd bezig met het verkennen en implementeren van nieuwe manieren voor Teams om de betrokkenheid van studenten en professionele ontwikkeling te ondersteunen.

Nieuwe functies aangekondigd

Microsoft heeft belangrijke lessen verzameld die ze van klanten hebben gehoord en nieuwe functies aangekondigd die zijn ontworpen om u en uw klas te ondersteunen. Lees verder om de details te leren van wat er beschikbaar en binnenkort beschikbaar is, en hoe studenten, docenten en IT het meeste uit Teams kunnen halen.

Back-to-school klaar met 4 top-gevraagde functies

7×7 klas vergadering bekijken

Net als in een fysiek klaslokaal, zullen studenten en docenten zien tot 49 deelnemers in een 7×7 klas vergadering bekijken, preview beschikbaar aan het einde van juni.

 7x7-videoweergave met 49 schermen
7×7-videoweergave met 49 schermen

Virtuele breakout kamers

Komende in de herfst, in plaats van te proberen om te werken met de hele klas, kunnen docenten virtuele breakout kamers maken, zodat studenten binnen hun kleinere groepen kunnen werken aan een discussie of opdracht, en dan gemakkelijk worden teruggeroepen naar de grotere groep.

Klassenstatistieken

Om docenten te helpen zich op studenten te concentreren en geïnformeerde feedback te geven, gebruikt het tabblad Klassenstatistieken, dat nu beschikbaar is, intelligente gegevensanalyse om te benadrukken hoe studenten leren en deelnemen aan vergaderingen, communicatie, bestanden en toewijzingsactiviteiten. En na verloop van tijd zullen docenten een nieuwe, op maat gemaakte weergave zien die het belangrijkste verhaal en de trends achter de gegevens destilleert om de betrokkenheid bij studenten en de resultaten van de klas beter te informeren.

Nieuw dashboard met Class Insights
Nieuw dashboard met Class Insights

Aangepaste achtergronden in Microsoft Teams

Elimineer afleiding op de achtergrond en creëer een meer gerichte online leeromgeving met een aangepaste achtergrond in Microsoft Teams. Dit betekent dat je elke gewenste afbeelding als achtergrond uploaden. En later in juni, maak je klaar voor een aantal leuke nieuwe onderwijs thema achtergronden.

Een aangepaste achtergrond voor je video gebruiken
Een aangepaste achtergrond voor je video gebruiken

Hoe u een aangepaste afbeelding voor uw video-achtergrond uploadt in een Microsoft Teams-vergadering

Bron: Microsoft Tech-community

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.