Terug naar het overzicht

18 september 2020

Update: Audio van alle deelnemers in een Teams-vergadering dempen.

Volgens het Microsoft Teams UserVoice-forum is Microsoft begonnen met het testen van een update voor Microsoft Teams for Education die het later deze maand wil uitbrengen. De aanstaande update zal een nieuwe “Hard Audio Mute” -functie introduceren die is ontworpen om te voorkomen dat deelnemers het geluid dempen door organisatoren van vergaderingen zichzelf weer opheffen.

De mogelijkheid om iedereen in een vergadering te dempen is een van de meest voorkomende verzoeken van leraren over de hele wereld sinds het begin van de COVID-19-pandemie. Leraren klagen vaak dat studenten verstoringen veroorzaken tijdens Teams-bijeenkomsten, en het beïnvloedt de leerresultaten met een overgang naar afstandsonderwijs. Tot nu toe was er geen optie voor organisatoren van vergaderingen om deelnemers aan een vergadering te dempen, maar dit gaat binnenkort veranderen.

Eenmaal beschikbaar in uw tenant, geeft de nieuwe functie “Hard Audio Mute” in Microsoft Teams for Education docenten de mogelijkheid om machtigingen in Teams Meetings te wijzigen. Organisatoren van vergaderingen van teams kunnen een schakelknop “Deelnemers toestaan ​​het dempen opheffen” in het gedeelte “Rechten beheren” gebruiken om te voorkomen dat deelnemers het dempen van zichzelf opheffen.

De nieuwe mogelijkheid zou een handige functie moeten zijn voor duizenden scholen / hogescholen die de Teams-samenwerkingsplatforms voor leren op afstand gebruiken. Microsoft Teams staat echter nog steeds niet toe dat de organisatoren van de vergadering de video van deelnemers uitschakelen / hard dempen wanneer het tijd is om zich te concentreren, door het hen onmogelijk te maken om deze in te schakelen. Als u wilt dat dit verandert, nodigen we u uit om op deze functie-suggestie te stemmen op de speciale UserVoice-website.

Bron: Onmsft

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.