Terug naar het overzicht

12 juli 2023

Microsoft Lists: Uw Krachtige Informatiebeheertool voor 2023

Microsoft Lists is een krachtige applicatie waarmee u gemakkelijk en intuïtief lijsten met informatie kunt maken en beheren. Van taken, projecten, problemen, voorraden, contacten, evenementen tot meer, kunt u Lists aanpassen aan uw behoeften met diverse weergaven, filters, sorteerfuncties, opmaak en regels.

Microsoft Lists is beschikbaar als web-app, mobiele app en Teams-app. U kunt uw lijsten overal toegankelijk maken en in realtime samenwerken met anderen dankzij de integratie met andere Microsoft 365-apps en -diensten, zoals SharePoint, Outlook, Power Automate en Power Apps.

Nieuwe Functies en Verbeteringen in 2023

In 2023 zal Microsoft Lists nog beter worden dankzij nieuwe functies en verbeteringen die uw ervaring met het maken van lijsten makkelijker, sneller en plezieriger maken. Hier zijn enkele hoogtepunten:

Rasterweergave: Dit is een nieuwe weergave-optie die uw lijstitems weergeeft in een spreadsheet-achtig formaat. Rasterweergave is ideaal voor lijsten met numerieke of gestructureerde gegevens, zoals budgetten, facturen of voorraad.

Kalenderweergave: Een andere nieuwe weergave-optie toont uw lijstitems als gebeurtenissen op een kalender. Kalenderweergave is perfect voor lijsten met datums en deadlines, zoals taken, projecten of evenementen.

Regels: Met deze nieuwe functie kunt u acties automatiseren op uw lijstitems op basis van bepaalde voorwaarden, wat u tijd bespaart en consistentie in uw lijsten garandeert.

Commentaar: Deze nieuwe functie stelt u in staat om opmerkingen toe te voegen aan uw lijstitems en gesprekken te voeren met uw teamleden.

Meer sjablonen: Microsoft Lists bevat verschillende kant-en-klare sjablonen waarmee u snel en gemakkelijk lijsten kunt maken. In 2023 krijgt u toegang tot meer sjablonen voor verschillende scenario’s en industrieën.

Met deze nieuwe functies en verbeteringen zal Microsoft Lists in 2023 u helpen om slimmer en sneller dan ooit te werken.

Meer weten?

Neem contact op

Gerelateerde
blogs

Naar alle blogs

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.