Terug naar het overzicht

09 december 2020

Voeg wat kerstsfeer toe aan uw virtuele feesten met nieuwe thema’s voor Microsoft Teams.

Net op tijd voor de feestdagen introduceert Microsoft functies met vakantiethema voor Microsoft Teams. Je kunt nu een nieuwe samenmodus-ervaring met vakantiethema gebruiken om het te laten lijken alsof je hele vergadering in een winterwonderland is, evenals verschillende aangepaste achtergronden met een vakantiethema. Naast de functies met een vakantiethema heeft Microsoft aangekondigd dat ondersteuning voor brainstormruimten deze week zal worden uitgerold.

Met de Together-modus kunt u iedereen binnen een vergadering laten lijken alsof ze zich in dezelfde virtuele ruimte bevinden. U kunt uw bijeenkomst bijvoorbeeld plaatsen in een virtuele collegezaal. Teams snijdt de achtergronden van mensen weg en plaatst iedereen in de scène Together Mode. Naast de nieuwe winterwonderlandscène heeft Teams ook een nieuwe coffeeshop, vergaderruimte en klaslokaalscènes. Je kunt zelfs je vergadering houden binnen het Space Command van de Verenigde Naties als je een fan bent van Halo.

Om de modus Samen te gebruiken, moet u een gesprek voeren met vijf of meer mensen. Om de modus Samen in te schakelen, hoeft u alleen maar op het pictogram “…” in Teams te klikken en de modus Samen te selecteren.

Als je een meer traditioneel videogesprek voert en je achtergrond gewoon wilt verwisselen, kun je deze kerstachtergronden van Microsoft downloaden en binnen Teams gebruiken. Als je hulp nodig hebt bij het instellen van aangepaste achtergronden, bekijk dan zeker onze complete gids met stapsgewijze handleidingen.

Brainstormruimten van teams zijn een langverwachte functie waarmee u groepen mensen in afzonderlijke subvergaderingen kunt stoten. Organisatoren van vergaderingen kunnen dan tussen brainstormruimten springen, dingen in elke brainstormruimte tegelijk aankondigen en iedereen onmiddellijk terugbellen naar de hoofdvergadering.

Als je een virtueel vakantiefeest hebt of samenkomt, kunnen brainstormruimten van pas komen. U kunt bijvoorbeeld een heel bedrijf laten beginnen in een vergadering om een ​​feestje te beginnen en vervolgens teams laten uitbreken in hun eigen kleine vergaderingen. U kunt dan iedereen terugbellen naar de hoofdvergadering om de zaken af ​​te ronden.

Bron: windowscentral

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.