Terug naar het overzicht

06 december 2022

Microsoft To Do toont nu uw taken die vandaag moeten worden uitgevoerd

Microsoft is gespecialiseerd in het produceren van hulpprogramma’s die professionals productief en georganiseerd houden. Een daarvan is Microsofts eigen To Do-app, die zojuist een nieuwe functie heeft gekregen waarmee deze u kan herinneren aan de vervaldatums van uw taak.

In deze nieuwe update ondersteunt de app nu de mogelijkheid om de lijst Mijn dag automatisch in te vullen met de taken van de gebruiker die vandaag moeten worden uitgevoerd. Dat gezegd hebbende, de functie komt in de vorm van een herinnering met vervaldatums. De lijst is toegankelijk door simpelweg de Microsoft To Do-app te openen en op de lijst Mijn dag te klikken.

ToDo Mijn Dag
Bron: Microsoft

ToDo Mijn Dag
Bron: Microsoft

‘Met deze nieuwe functie verschijnen je taken automatisch op hun uitgerekende datum in Mijn Dag. Dit zal u helpen om op de hoogte te blijven van uw prioriteiten en de hele dag georganiseerd te blijven. Dit komt bovenop de bestaande mogelijkheid waarmee je taken handmatig kunt toevoegen in My Day”, zegt Anmol Varma van Microsoft in een blogpost waarin de release van de functie wordt aangekondigd. “We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe functie gebruikers zal helpen georganiseerd en op de hoogte van hun taken te blijven, en we kunnen niet wachten tot al onze gebruikers het uitproberen.”

Volgens Microsoft is de ontwikkeling van de uitrol op het moment van schrijven slechts 5%, maar het zou binnenkort beschikbaar kunnen zijn voor meer gebruikers in de komende weken.

Afgezien van de To Do-app, heeft Microsoft ook andere nieuwe functies uitgebracht op zijn andere apps, waaronder Teams, dat nu Adobe Acrobat integreert en zelfs een heleboel nieuwe functies ontving in de update van november. Excel ontving ook zijn november-update, waardoor het Chart Data Foils en ‘Show Changes’ functies kreeg. Andere functies die onlangs door Microsoft zijn uitgerold naar zijn services en producten, zijnondersteuning voor afbeeldingenals keuzes op Microsoft Forms en de geplande postfunctieen Focused Inbox op LinkedIn.

Bron: mspoweruser

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.