Terug naar het overzicht

20 januari 2021

Binnenkort kunt u bestanden tot wel 250 GB uploaden naar OneDrive, Microsoft Teams en SharePoint

Met Microsoft kunt u binnenkort nog grotere bestanden uploaden naar OneDrive, Teams en SharePoint, waardoor de limiet wordt verhoogd van 100 GB naar 250 GB. De grotere limiet voor de bestandsgrootte kan goed nieuws zijn voor mensen die vanuit huis werken vanwege de COVID-19-pandemie en grote projecten zoals 4K- en 8K-video, CAD-bestanden of wetenschappelijke datasets naar de cloud moeten uploaden, zodat ze kunnen worden gedeeld met collega’s en klanten. De wijziging wordt volgens Microsoft ook overgedragen naar OneDrive voor persoonlijk gebruik, waardoor het gemakkelijker voor u zou kunnen worden om grote foto- of videocollecties te uploaden.

Microsoft zegt dat de uploadlimiet van 250 GB voor de bestandsgrootte eind januari zal beginnen. Het bedrijf verwacht dat de nieuwe limiet tegen het einde van dit kwartaal algemeen beschikbaar zal zijn.

Dit is de tweede recente toename van Microsoft voor het uploaden van bestanden: het bedrijf heeft het afgelopen juli verhoogd van 15 GB naar 100 GB.

Bron: theverge

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.