Overzicht van onze Office 365 diensten

microsoft_365_logo

ALTA-ICT bied jou met Office 365 een omgeving waar jouw data veilig is en jouw privacy gewaarborgd.

  • Office 365 beheer – Met het aanschaffen van de nodige Microsoft 365 licenties alleen, is een eerste stap maar dan is nog niet automatisch je organisatie in de cloud. Wij verzorgen ervoor dat uw hele IT omgeving, gebaseerd op Office 365, optimaal zal functioneren!
  • Office 365 Backup & Restore – We bieden u de mogelijkheid om kritieke inhoud te beschermen en te herstellen die de bijna perfecte dekking van Microsoft niet helemaal biedt.
  • SharePoint & Office 365-migratie – Vereenvoudig uw migratie naar Office 365 of de nieuwste SharePoint-versie met ALTA-ICT.

microsoft365

Vertrouwde producten met vernieuwende technologie

De oplossingen van Microsoft zijn al decennia lang toonaangevend als het gaat om productiviteit, presentatie en e-mail. Voor Office 365 zijn deze bekende producten doorontwikkeld voor gebruik in de cloud en de nieuwste communicatietechnologie. Microsoft biedt u naast de oplossingen uit de Microsoft 365 suite de cloudversies van Microsoft Exchange Online, Microsoft SharePoint Online en Microsoft Teams. Deze diensten werken naadloos samen en zorgen voor maximaal gebruiksgemak op zowel pc’s, tablets, smartphones en browsers.

Maak met ALTA-ICT de overstap naar Microsoft Office 365

office365

Tegenwoordig worden andere eisen gesteld aan (standaard) bedrijfssoftware. Werknemers zijn steeds mobieler en flexibeler in hun werk. Denk aan flexibele werkplekken, meer en verschillende mobiele apparaten, meerdere werklocaties, op afstand (samen)werken, etc. Ook zien bedrijven steeds meer op tegen de hoge kosten die de aanschaf en beheer van software en hardware met zich meebrengt.

Onze consultants geven u graag een deskundig advies over een mogelijke overstap naar Office 365. We laten u zien wat de functionele en technische mogelijkheden zijn en geven u helder inzicht in zowel de kosten als de besparingen die u kunt realiseren. ALTA-ICT heeft uitgebreide ervaring met Cloud (shared, private en hybride) oplossingen, traditionele IT oplossingen, IT infrastructuur management en IT beveiliging. Of u zich nog aan het oriënteren bent, of al een keuze heeft gemaakt voor Microsoft 365 suite, wij helpen u graag met advisering of strategische input.

Office 365 Backup & Restore
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Bekijk hier onze Privacy Statement.
Ik Accepteer

Hoe kan ALTA-ICT u helpen?

  • Implementatie en inrichting van Office 365.
  • Beheer en ondersteuning van de Office 365 omgeving.
  • Migratie, backup en restore van Office 365/SharePoint.
  • Advies verlenen over uw office 365 omgeving.
Maak direct een afspraak
Vraag een offerte aan