Terug naar het overzicht

23 juli 2021

Windows 11 zet Microsoft Teams centraal

De nieuwste plaag van Windows 11 is gesuggereerd dat Microsoft Teams een nog prominentere rol speelt dan verwacht in het nieuwe softwareplatform.

De nieuwe build is ingesteld om de chatfunctie van Microsoft Teams rechtstreeks in de taakbalk in Windows 11 om gebruikers te voltooien met slechts een paar klikken kunnen chatten van videoconferentiegesprekken kunnen voeren.

Nieuwe preview-builds van Windows 11, zoals afgebeeld afgebeelde taak bevestigde dat de een speciale knop voor de Microsoft Teams-chat-app zal hebben naast alle gebruikelijke opties in de de Microsoft.

Microsoft Teams Windows 11

De toevoeging werd ontdekt door BleepingComputer, die datum de functie voorlopig voorlopig vrij kunnen kunnen blijven, verbonden kunnen en verbinding kunnen maken via individuele en groepschats.

De functie lijkt nauw verbonden te zijn met de Microsoft Teams-desktopclient, deze gebruikers hebben op de chatknop in het Windows 11-klik, klik op deze plaats daarvan op hun computer geopend.

Meer functies en functies voor Windows 11 zullen worden begonnen, maar Microsoft heeft al een hele nieuwe toevoegingen en services, waaronder enkele voor Teams.

Het bedrijf heeft al dat het Teams een groteknapbeurt heeft gegeven, inclusief een geheel nieuwe technische basis waarvan de hoop dat het Teams intuïtiever en gebruiksvriendelijker zal maken. “Microsoft Teams 2.0” is gebaseerd op Edge WebView2 en resulteert in embedded webtechnologieën van Microsoft zoals HTML, CSS en JavaScript kunnen gebruiken, samen met de Chromium-renderingengine.

Het gebruik van Edge WebView2 bevat dat Teams 2.0 ook geen adresbalk meer heeft en dat gebruikers de app in een apart venster kunnen uitvoeren zoals wel konden met de oude app.

In tegenstelling tot de oude client, kan het app-venster van Teams 2.0 nu worden aangepast en wordt de interface er automatisch naast geschaald. Microsoft heeft ook integraties toegevoegd met systeemeigen meldingen en andere Windows 10-functies.

Windows-11-Microsoft-Teams-chat

Hoewel er nu veel functies beschikbaar zijn in de client, ontbreken er nog geavanceerde bedieningselementen die de functionaliteit van de Samen-modus kunnen wijzigen.

De stap laat zien hoe cruciale een rol is die Teams voor Microsoft zal spelen in de Windows 11-release en de komende jaren, zoals blijkt te zijn om een ​​hybride werkmodel aan te passagier dat sterk afhankelijk is van dergelijke softwaretools.

Bron: johorbiznet

Meer weten?

Neem contact op

Gerelateerde
blogs

Naar alle blogs

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.