Virtueel woon-werkverkeer, Headspace-bemiddeling en meer komen naar Microsoft Teams

Microsoft Teams heeft verschillende nieuwe functies aangekondigd op gebieden zoals vergaderingen, bellen, Microsoft 365-integraties, gezondheidszorg, beveiliging en compliance, en meer. Deze functies zouden de algehele ervaring en prestaties van Microsoft Teams moeten verbeteren.

Nieuwe Microsoft Teams-functies aangekondigd

Microsoft Teams biedt gebruikers nu nieuwe Together Mode-scènes om hen te helpen zich dichter en verbonden te voelen. In zijn blogpost schreef Microsoft:

“In oktober zullen breakout rooms de organisatoren van vergaderingen in staat stellen de deelnemers aan de vergadering op te splitsen in kleinere groepen om brainstormsessies of werkgroepdiscussies te vergemakkelijken. Presentatoren kunnen ervoor kiezen om tussen brainstormruimten te springen, mededelingen te doen aan alle brainstormruimten en / of de brainstormruimten te sluiten die iedereen vervolgens weer naar de hoofdvergadering brengen. “

Naast nieuwe scènes in de Together-modus maakt Microsoft Teams aangepaste lay-outs, brainstormruimten, een samenvatting van de vergadering en webinarregistratie en -rapportage. Aangepaste lay-outs, samenvattingen van vergaderingen en webinarfuncties komen later dit jaar naar Teams. Ondertussen zullen Breakout Rooms ergens volgende maand beschikbaar zijn voor gebruikers.

Wat betreft vergaderruimte-ervaring, brengt Microsoft ondersteuning voor samenwerkingsbalken in de productlijn Teams Rooms. Gebruikers van vergaderruimten zullen ook profiteren van contactloze vergaderervaringen, kennisgevingen over de capaciteit van vergaderruimten, Microsoft Teams Panels, enz. Bedrijven kunnen binnenkort gratis twee Teams Rooms inzetten. Het zal binnenkort van FastTrack zijn.

Microsoft Teams biedt ook nieuwe belervaring en gezamenlijk bellen. Microsoft breidt het belplan uit naar meer klanten vanaf 1 oktober 2020.

Als onderdeel van Microsoft 365-integraties hebben Teams-gebruikers toegang tot nieuwe inzichten in welzijn en productiviteit. Nieuwe welzijnservaring voor Teams zullen gebruikers binnenkort in de komende maanden met een nieuwe Virtual Commute-functie voorzien. Het voegt een externe werkdagstructuur toe om gebruikers te helpen wennen aan hun routine.

Afgezien van de toevoeging van virtueel woon-werkverkeer, omvatten andere Microsoft 365-integraties de SharePoint Homesite in Teams. Microsoft voegt ook nieuwe functies toe die zijn gericht op Firstline Workers in de vorm van Walkie Talkie Android, integratie tussen Teams en RealWear en Shifts Connector in Power Automate.

Bron: thewindowsclub

niuewe teams updates aangekondigd
Geplaatst op
okt 1, 2020
Categorieën