Update: Het uitschakelen van voorvertoningen van chatmeldingen in Microsoft Teams.

In juli hoorden we voor het eerst dat Microsoft werkt aan een nieuwe privacyfunctie waarmee gebruikers berichtvoorbeelden in toastmeldingen in Microsoft Teams kunnen uitschakelen. Nu heeft het bedrijf via het Microsoft 365 Admin Center aangekondigd dat de wijziging begin oktober van start gaat.

Met deze nieuwe functionaliteit krijgen gebruikers meer controle over de privacy door hun instellingen te wijzigen om voorvertoningen van chatmeldingen tijdens Teams-vergaderingen uit te schakelen. Wanneer de functie uitrolt, hebben gebruikers toegang tot de nieuwe instelling “Berichtvoorbeeld weergeven” onder het gedeelte Meldingen. Houd er rekening mee dat het een optionele functie is en dat de instellingen van de gebruikers worden gerespecteerd in alle meldingen op Teams-clients.

Bovendien kunnen Microsoft Teams-gebruikers volgende maand native OS-meldingen configureren op Windows en macOS. Volgens een nieuw bericht in het Microsoft 365 Admin Center heeft het bedrijf de releasedatum voor de nieuwe notificatie-ervaring uitgesteld van eind september naar half oktober 2020. Microsoft heeft het Microsoft 365 Roadmap-item eerder deze maand stilletjes bijgewerkt om de bijgewerkte tijdlijn.

Bron: Onmsft

Teams show message preview
Geplaatst op
sep 16, 2020
Categorieën