Terug naar het overzicht

08 juni 2023

Microsoft’s Bing Chat: Nieuwe iOS Widgets en Meer Taalondersteuning

Microsoft’s Bing Chat staat op het punt enkele interessante updates te krijgen. De recente blogpost op de officiële Microsoft Bing-blog heeft fans enthousiast gemaakt over de introductie van nieuwe widgets voor de Bing-app op iOS en de uitgebreide voicechat-mogelijkheden van Bing Chat.

Bing Chat breidt uit met 38 nieuwe Talen

Eén van de meest prominente features belicht in de blogpost is de gloednieuwe Bing-chatwidget, speciaal ontworpen voor iOS-gebruikers. Deze widget stelt gebruikers in staat om een chatfunctie rechtstreeks op hun startscherm te implementeren, wat gemakkelijke toegang tot chats mogelijk maakt zonder de noodzaak om de app te openen. De functie, die oorspronkelijk alleen beschikbaar was voor Android, is nu door Microsoft ook toegankelijk gemaakt op iOS, wat het bereik van het platform verder vergroot.

Verbeterde Voicechat-Functionaliteit

Microsoft heeft ook actief gewerkt aan het verbeteren van de voicechat-functionaliteit. In een recente update heeft het bedrijf voicechat ondersteuning voor nog eens achtendertig talen geïntroduceerd, inclusief populaire talen zoals Arabisch, Hindi, Spaans, Russisch, en vele anderen. Dit spreekt volumes over Microsoft’s toewijding om een breed en divers gebruikersbestand te bedienen.

Prestatieverbetering van de Spraaktypknop

Verder heeft Microsoft de prestaties van de spraaktypknop in de mobiele Bing-app voor zowel iOS als Android verbeterd. Deze upgrade zorgt voor een soepelere en nauwkeurigere spraaktype-ervaring, waardoor het voor gebruikers makkelijker wordt om tekst in te voeren via spraakopdrachten.

De Toekomst van de Bing App

Deze updates weerspiegelen de toewijding van Microsoft aan het verbeteren van de gebruikerservaring en het uitbreiden van de functionaliteit van zijn zoekmachine. Microsoft streeft ernaar om gebruikers meer gemak en efficiëntie te bieden in hun dagelijkse interacties met de Bing-app. Met deze nieuwe updates kunnen gebruikers uitkijken naar een verbeterde en naadloze zoekervaring. Bekijk hier Bing Chat in Microsoft Edge.

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.