Terug naar het overzicht

10 april 2021

Microsoft Teams voor iOS ondersteunt binnenkort aangepaste achtergronden

Wat je moet weten

  • Microsoft Teams voor iOS ondersteunt binnenkort aangepaste achtergronden in videogesprekken en vergaderingen.
  • De app ondersteunt al vervagende achtergronden bij vergaderingen en oproepen.
  • De functie staat momenteel gepland voor release deze maand.

Het gebruik van aangepaste achtergronden in Microsoft Teams is een geweldige manier om een vergadering of videogesprek te personaliseren. Hiermee kunt u een leuke of professionele achtergrond toevoegen aan uw videofeed zonder dat u een groen scherm hoeft te gebruiken. Aangepaste achtergrondondersteuning is al beschikbaar op de desktopversie van Teams en het is ook onderweg naar de iOS-versie van Teams.

Volgens de Microsoft 365-roadmap is aangepaste achtergrondondersteuning voor Teams op iOS in ontwikkeling en zou deze al deze maand kunnen aankomen. Zoals altijd het geval is bij de Microsoft 365 roadmap, zijn datums onder voorbehoud.

Hoewel je aangepaste achtergronden nog niet helemaal kunt gebruiken in Teams voor iOS, kun je de app gebruiken om je achtergrond te vervagen in videogesprekken en vergaderingen. Deze functie is vorig jaar uitgerold en stelt je in staat om te verbergen wat er achter je ligt tijdens een gesprek.

Hoewel Teams goed werk levert door achtergronden op het bureaublad te vervagen of uit te schakelen, kunt u betere resultaten behalen met NVIDIA Broadcast. Je moet een van de beste grafische kaarten hebben, maar als je de juiste configuratie hebt, kan het ongelooflijk scherpe videostreams creëren. Het kan ook achtergrondgeluid verminderen.

Bron: windowscentral

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.