Terug naar het overzicht

01 november 2020

Microsoft Teams-vergaderingen om betrokken te raken bij de nieuwe functie

Microsoft zal beginnen met het uitrollen van een upgrade voor Microsoft Teams die de ervaring heel boeiend zal maken. Voor de gebruikers van de samenwerkingstool werkt Microsoft aan een nieuwe peilingsfunctie waarmee u boeiende en productieve vergaderingen of lessen kunt houden.

Enquêtes voor Teams-vergaderingen is een nieuwe functie die tot doel heeft polls voor, tijdens en na de vergadering vindbaar en naadloos te maken.

De nieuwe Polls-ervaring wordt mogelijk gemaakt door Microsoft Forms (alternatief voor Google Forms) en stelt presentatoren of docenten in staat opiniepeilingen te evalueren in Microsoft Teams-vergaderingen. De functie is bedoeld voor zowel organisaties als onderwijsinstellingen.

Met de nieuwe Teams-integratie hoopt Microsoft passieve luisteraars in actieve deelnemers te veranderen.

Microsoft-Teams-Polls-functie

Presentatoren kunnen deze peilingen maken en ze op één plek openen onder een tabblad in de Teamvergaderingen. De functie is ook goed voor quizwedstrijden binnen Teams-vergaderingen en deelnemers kunnen peilingen starten vanaf mobiel, internet en desktop.

Zodra de peiling is gepubliceerd door de presentator, wordt deze weergegeven in de chat van de vergadering en wordt deze ook weergegeven als een melding op het scherm van de respondent.

Met Microsoft Teams op Windows 10 kunnen gebruikers ook anoniem antwoorden indienen en worden de resultaten in realtime bijgewerkt. Respondenten kunnen na de vergadering reageren om op een peiling te reageren als de peiling niet is gesloten.

Microsoft-Teams-Polls-functie

Volgens een nieuwe roadmap zal de nieuwe peilingsintegratie in Microsoft Teams in november voor het publiek worden uitgerold. De functie zou gemakkelijk te vinden zijn voor presentatoren en toegankelijk zijn via het nieuwe tabblad Peilingen.

Volgende maand ontvangt Microsoft Teams ook een nieuwe interface voor het delen van bestanden en kunnen gebruikers links met iedereen delen of ze kunnen ook specifieke toegangsrechten instellen voor elke deelnemer.

Bron: windowslatest

Meer weten?

Neem contact op

Gerelateerde
blogs

Naar alle blogs

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.