Microsoft Teams-telefoons krijgen een nieuwe vergaderfase, vereenvoudigde aanmeldingservaring en meer

Microsoft heeft zojuist een hele reeks nieuwe mogelijkheden voor Teams-telefoons aangekondigd. De update van maart 2021 biedt een verbeterde vergaderervaring, ondersteuning voor multi-cloudaanmeldingen, een vereenvoudigde aanmeldingservaring voor gebruikers en veel van de toegevoegde functies helpen eindgebruikers en IT-beheerders verbonden te blijven.

Ten eerste ondersteunen Microsoft Teams-telefoons nu een vereenvoudigde aanmeldingservaring, waardoor gebruikers gemakkelijker aan de slag kunnen. IT-beheerders en eindgebruikers zien nu een code wanneer een apparaat wordt ingeschakeld, die kan worden gebruikt om snel in te loggen op de telefoon via een smartphone, pc of webbrowser.

user sign-in simplified

Een andere opmerkelijke toevoeging is een nieuwe optie om de oproepbesturing en reacties tijdens Microsoft Teams-vergaderingen vast te zetten. Deze wijziging zou het voor de gastheren van een vergadering gemakkelijker moeten maken om deelnemers te dempen / dempen op te heffen, videofeeds in / uit te schakelen en te schakelen tussen de modus Samen en Galerij. Aan de andere kant kunnen deelnemers hun gevoelens voortaan gemakkelijk uiten met reacties zoals een klappende emoji of een hartemoji tijdens vergaderingen.

docked call controls and reactions

Microsoft Teams-telefoons voegen ook ondersteuning toe voor multi-cloud-aanmeldingsondersteuning, zodat verschillende aanmeldingsopties voor gespecialiseerde clouds aan de tenant kunnen worden toegevoegd. Het bedrijf Microsoft voegt ook ondersteuning toe voor externe provisioning en aanmeldingsmogelijkheden. Het is een van de langverwachte functies en het stelt IT-beheerders in staat om een apparaat op afstand te implementeren vanuit het Microsoft Teams-beheercentrum.

Multi-cloud sign-in support

Ten slotte hebben Microsoft Teams-telefoons nu een optie om oproepen door te schakelen naar zakelijke voicemail. Om dit te doen, moeten gebruikers de optie “werk voicemail” selecteren tijdens het doorverbinden van telefoongesprekken om toegang te krijgen tot de voicemailbox van de andere persoon. Enkele andere kleine toevoegingen zijn onder meer de mogelijkheid voor gebruikers om zich af te melden voor wachtrijen en door te klikken om telefoonnummers te kiezen tijdens vergaderingen.

Bron: onmsft