Microsoft Teams biedt nu nieuwe opties voor video- en audioconfiguraties.

De nieuwe pre-deelname-ervaring met extra opties voor uw video-, audio- en apparaatconfiguraties is geleidelijk uitgerold naar gebruikers met Microsoft Teams versie 1.3.00.30866 of nieuwer.

Zoals bij de meeste implementaties van Microsoft, kan het nog een week duren voordat uw apparaat wordt geraakt, maar Microsoft zegt dat het de implementatie heeft voltooid en dat de meeste gebruikers er nu toegang toe moeten hebben in hun organisaties.

Zoals u in de onderstaande schermafbeelding kunt zien, kunnen gebruikers op het nieuwe pre-join-scherm in Microsoft Teams hun audio-, video- (camera) en apparaatinstellingen configureren voordat ze deelnemen aan de vergadering.

Teams-new-pre-join-UI

U kunt ook een achtergrondfilter kiezen, uw camera testen, uw microfoon aan / uitzetten en uw audiovoorkeur (pc, telefoon of kamer) wijzigen voordat u de vergadering binnengaat. Hoewel de meeste gebruikers de stap hebben verwelkomd, hebben anderen de gebruikersinterface bekritiseerd omdat deze te ‘druk’ is.

In één voorbeeld zei een gebruiker dat hun docenten “overweldigd waren door keuzes en bedieningselementen” en dat anderen in de war waren over de nieuwe ‘Room’-optie in het pre-join-scherm.

Een Microsoft Teams-ontwerper uit Duitsland zei dat ze twee hoofddoelen hadden bij het ontwerpen van de nieuwe pre-join UI. De eerste is om gebruikers meer duidelijkheid te geven over wat de opties betekenen en ten tweede om gebruikers vertrouwen te geven in hoe ze zichzelf zullen vertegenwoordigen tijdens hun vergadering.

“In de toekomst zullen we de juiste optie op het juiste moment voorstellen”, schreef Dominic, een Microsoft Teams-ontwerper in Duitsland.

Deze nieuwe gebruikersinterface is ontworpen om uw instellingen te verenigen en de vergaderopties te stroomlijnen, maar het is waarschijnlijk dat de technische gigant meer wijzigingen in de interface zal aanbrengen om de algehele ervaring te verbeteren.

Naast de nieuwe vergaderervaring, zegt Microsoft dat het in de komende weken ook een nieuwe presentatorweergave voor uw PowerPoint-presentaties mogelijk maakt om uw algehele Teams-vergaderervaring verder te verbeteren.

Bron: windowslatest

Microsoft-Teams-audio-video-options
Geplaatst op
dec 20, 2020
Categorieën