Helpcentrum | Blog

Teams-vergadering met 49 zichtbare deelnemers

U bent hier:
Microsoft breidt videogesprekken van Teams uit naar 49 zichtbare deelnemers

Plan van Microsoft Teams

Microsoft Teams is van plan om de galerijweergave voor videogesprekken opnieuw uit te breiden, dit keer met Teams-video naar 49 zichtbare deelnemers, bevestigde Microsoft aan CRN USA.

Dat zal Teams uitbreiden van het huidige maximum van negen zichtbare deelnemers. Door naar een galerijweergave voor 49 personen te gaan, worden teams ook gelijkgesteld met de populaire Zoom-videoconferentie-app.

“De roadmap van Microsoft Teams omvat wel het verhogen van het aantal mensen dat zichtbaar is tijdens een videogesprek van Teams tot 49”, zei een woordvoerder van Microsoft in een e-mail aan CRN.

De verklaring volgde op een rapport in de Wall Street Journal

Waarin een aanstaande uitbreiding naar 49 deelnemers tegelijk werd genoemd voor de video van Teams. De Microsoft-woordvoerder en het rapport van het Journal gaven geen tijdschema voor de verhoging.

Videogesprekken op Teams hebben momenteel een 3×3 raster voor het gelijktijdig bekijken van negen deelnemers, vanaf het oorspronkelijke maximum van vier zichtbare deelnemers. De uitbreiding naar negen zichtbare deelnemers is in mei gelanceerd voor Teams-gebruikers.

“We realiseren ons dat 3 × 3 een begin is, maar niet goed genoeg”, plaatste een Microsoft-vertegenwoordiger in mei op een Teams-gebruikersfeedbackforum. “We blijven eraan werken om tijdens een vergadering meer video’s op te nemen en ondersteuning voor mobiele apparaten mogelijk te maken.”

Teams – een Office 365-app met groepschat en instant messaging, samen met video- en audiogesprekken – heeft een explosieve groei in gebruik gezien als gevolg van een COVID-19-pandemie en een wijdverbreide verschuiving naar werk-van-huis.

Teams heeft meer dan 75 miljoen dagelijkse actieve gebruikers overtroffen

zei Microsoft – een stijging van 32 miljoen dagelijkse actieve gebruikers op 11 maart. Oplossingsproviders hebben een cruciale rol gespeeld bij het mogelijk maken van teams voor de enorme golf van gebruikers in de afgelopen maanden, Microsoft en leidinggevenden van oplossingsproviders hebben CRN verteld.

Afzonderlijke vensters voor vergaderingen en oproepen

Ondertussen heeft Microsoft gezegd dat het binnenkort een ander verlanglijstitem voor veel Teams-gebruikers zal behandelen door afzonderlijke vensters voor vergaderingen en oproepen in de samenwerkings-app in te schakelen. Teams beperken gebruikers momenteel tot het gebruik van één venster tegelijk in de app.

Maar deze maand zullen ‘multi-window-ervaringen’ worden geïntroduceerd in Teams-vergaderingen en -gesprekken, zegt het bedrijf op de Microsoft 365 Roadmap-pagina.

Dit artikel is oorspronkelijk verschenen op crn.com

Vond je dit artikel nuttig?
0 out of 5 stars
5 Stars 0%
4 Stars 0%
3 Stars 0%
2 Stars 0%
1 Stars 0%
Hoe kunnen we dit artikel verbeteren?
Inhoudsopgave

Geef een reactie

ALTA-ICT

ALTA-ICT is jouw partner voor de implementatie en ondersteuning van de nieuwste cloud oplossingen.

Contact ons

RECENTE TWEETS

For privacy reasons Twitter needs your permission to be loaded. For more details, please see our Bekijk hier onze Privacy Statement.
Ik Accepteer

Logo widget sliding bar 1

Logo widget sliding bar 1