Terug naar het overzicht

13 juli 2020

Hoe gebruik ik Insights in Teams?

Class Insights Dashboard

Insights in Teams gebruiken om te analyseren hoe uw team communiceert.

Klasse-inzichten
Met Class Insights kunnen docenten de betrokkenheid van studenten zien en begrijpen met behulp van intelligente data-analyse. Je kunt cijfers zien en betrokkenheid volgen in vergaderingen, communicatie en opdrachten van de hele klas of een individuele student. Over het algemeen beschikbaar, met een nieuw en verbeterd dashboard om de resultaten van studenten te stimuleren, komt dit najaar. Insights in Teams gebruiken om te analyseren hoe uw team communiceert.

Class-Insights-dashboard-in-Microsoft-Teams

Verken uw Class Insights-dashboard

Het klassendashboard bevat vijf verschillende categorieën van de Teams-activiteit van uw leerlingen: digitale activiteit, gemiddeld cijfer, tijdige opdrachten, gemiddelde tijd voor feedback en communicatieactiviteiten. Gebruik de tegels voor een snelle blik op de huidige gemiddelden in elke categorie. Selecteer een tegel om een meer diepgaande grafiek te zien van de gegevens in die categorie.

Class Insights-gegevenstegels

U kunt de gegevens in elk van deze categorieën filteren: op student (alle studenten of een individuele student) en / of op tijdsperiode (altijd, 30 dagen, 7 dagen, vandaag of specifieke dag).

Als u filtert op een individuele leerling, veranderen de gemiddelden in elk van de tegels om de gegevens van die leerling weer te geven.

Bron: Microsoft Support.

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.