Hoe kunnen we helpen?

Vind de antwoorden die u zoekt hieronder.
Als u meer hulp nodig heeft, kijk dan hier in onze helpcentrum.
clubhouse-android

Clubhouse is eindelijk beschikbaar op Android

Na een eerdere privé-bèta vorige week, kondigde Clubhouse vandaag aan dat het zijn debuut zou maken op Android na een eerdere aankondiging dit jaar. De app had een vlucht genomen in de hoogtijdagen van de pandemie en had veel navolgers voortgebracht, maar had de Android-markt een tijdje verwaarloosd. Er zijn een paar kanttekeningen. Dit is nog steeds een bèta, het is nog steeds alleen op uitnodiging en je moet in de VS zijn om het te gebruiken (hoewel een uitbreiding naar andere Engelssprekende markten is beloofd.) Schrijvend op de Clubhouse-blog, zei het team: Ons plan voor de komende weken is om feedback van de community te verzamelen, eventuele problemen op te lossen die we zien en eraan werken om een ​​paar laatste functies toe te voegen, zoals betalingen en het creëren van clubs, voordat we het breder uitrollen. […] Als onderdeel van de inspanning om de groei gemeten te houden, zullen we de wachtlijst en het uitnodigingssysteem voortzetten, zodat elk nieuw lid van de gemeenschap een paar goede vrienden kan meenemen.

Lees verder »
Facebook workplace

Facebook’s Workplace krijgt ‘Plug-ins’, nieuwe app-integraties.

Nu het bedrijf het aantal betaalde Workplace-gebruikers vaststelt op 7 miljoen, beschouwt een analist de groeiende focus van Facebook op integratie als belangrijk voor een blijvende acceptatie door de onderneming. Facebook heeft deze week een handvol updates aangekondigd voor zijn sociale netwerk Workplace, waaronder nieuwe videofuncties en verbeterde integraties met applicaties van derden. Onder de functies die dinsdag zijn onthuld, zijn updates van een Live Q & A-functie die vorig jaar werd uitgerold. Een presentator kan nu op een vraag klikken en details krijgen over de persoon die hem heeft gesteld, waardoor het gemakkelijker wordt om een reactie persoonlijker te maken. Door op de vraag te klikken, kan de presentator deze ook in het midden van het scherm plaatsen voor hosts en het publiek. (Medewerkers kunnen binnenkort ook de uitspraak van hun naam opnemen, waardoor verkeerde uitspraken tijdens video-Q & A’s worden voorkomen.

Lees verder »
Top 3 videoconferentiesystemen voor het onderwijs

Top 3 videoconferentiesystemen voor het onderwijs.

Video die via internet wordt afgeleverd, is de afgelopen jaren steeds populairder geworden voor een reeks toepassingen – van bedrijven tot onderwijs en vrije tijd. De pandemie COVID-19 heeft dit alleen maar versterkt. Maar ook al werkt de wereld om weer normaal te worden, videoconferenties zijn er om te blijven. Waarom? Omdat videoconferenties een groot deel van het nieuwe normaal zijn en fantastische voordelen bieden voor allerlei soorten mensen en instellingen. Videoconferenties begonnen in het onderwijs te worden gebruikt zodra de technologie beschikbaar was. Hier zijn slechts enkele voorbeelden van de manier waarop videoconferenties problemen oplossen en tegemoetkomen aan behoeften in het onderwijs.

Lees verder »
Reading_Progess_Detection_in_Teams

Microsoft Teams introduceert een nieuwe leesfunctie om studenten te helpen tijdens de pandemie.

Tijdens de pandemie heeft Microsoft proactief gewerkt om ervoor te zorgen dat het onderwijs van studenten niet wordt beïnvloed en dat de leermogelijkheden worden gemaximaliseerd. Dit varieerde van het verstrekken van vouchers voor certificeringsexamens tot het optimaliseren van Microsoft Teams als het go-to-platform voor alle respectieve educatieve doeleinden. Microsoft heeft opnieuw een stap gezet om online onderwijs meeslepender te maken door ‘Leesvoortgang’ te introduceren, dat is ontworpen voor studenten om hun leesvaardigheid te verbeteren. Via Leesvoortgang kunnen docenten de vloeiendheid van hun leerlingen in het lezen tijdens het lezen beoordelen en kunnen ze zelfs nauwkeurigheidspercentages, verkeerde uitspraken en meer bepalen.

Lees verder »
Microsoft Teamsroom casten

U kunt nu vanaf uw mobiel naar een Microsoft Teams-room casten.

Microsoft heeft de afgelopen maanden verschillende nieuwe functies aan zijn Teams-platform toegevoegd. Het bedrijf heeft nu een nieuwe functie bedacht waarmee je vanuit de Teams-app op een iOS- of Android-apparaat naar een Teams Room-apparaat kunt casten. Zoals voor het eerst werd opgemerkt door een Twitter-gebruiker en later werd bevestigd op de ondersteuningssite van Microsoft, heeft Microsoft de mogelijkheid toegevoegd om naar een Teams Room-apparaat te casten vanuit de Teams-app op zowel iOS- als Android-apparaten. Deze functie lijkt geleidelijk te worden uitgerold, wat betekent dat u deze al dan niet meteen op uw telefoon ziet.

Lees verder »
Teams Profile Menu Current and New

Microsoft werkt het menu Profiel in Microsoft Teams bij om gemakkelijker van account te kunnen wisselen.

Microsoft heeft aangekondigd dat ze binnenkort een update van het Profile menu in Microsoft Teams gaan uitrollen. De wijziging was oorspronkelijk aangekondigd in december 2020, maar de uitrol werd aanvankelijk vertraagd. OP 4 mei heeft Microsoft gemeld dat het nu klaar is om verder te gaan. Toegang tot Instellingen, Zoombediening, Sneltoetsen, Info en Controleren op updates wordt verplaatst van het Me-menu naar een nieuw menu in de titelbalk. Het ik-menu zal gericht zijn op accountbeheer, waar gebruikers kunnen overschakelen naar een andere account of tenant via het eerste niveau van het ik-menu.

Lees verder »
Altagracia Martes office expert

Hallo, ik ben Altagracia

Persoonlijke assistentie nodig? Ik denk graag met u mee!