Terug naar het overzicht

15 november 2023

SharePoint Premium: AI-Versterkt Contentbeheer in Microsoft 365

Microsoft kondigt SharePoint Premium aan, een nieuwe oplossing die AI gebruikt om contentbeheer en contentervaringen in Microsoft 365 te transformeren. SP Premium, momenteel in preview, zal begin volgend jaar algemeen beschikbaar zijn.

Uitbreiding op het Succes van SharePoint

SP Premium bouwt voort op het succes van SharePoint, de marktleider op het gebied van contentplatforms. Het breidt de mogelijkheden uit om organisaties te helpen meer waarde uit hun content te halen gedurende de gehele levenscyclus.

Mogelijkheden van SharePoint Premium

SP Premium stelt gebruikers in staat hun productiviteit te verhogen, bedrijfsprocessen te stroomlijnen en samen te werken aan diverse soorten content.

Verbeterde Contentervaringen en Oplossingen

Gebruikers kunnen profiteren van contentervaringen en oplossingen om hun content up-to-date te houden, gemakkelijk vindbaar te maken en te optimaliseren met behulp van AI, beveiliging en workflows. Dit is bijzonder nuttig voor belangrijke zakelijke documenten zoals contracten, facturen en SOW’s.

Content Organiseren met AI-Gedreven Automatisering

Met de contentverwerkingsservice van SP Premium kunnen gebruikers documenten creëren, classificeren, taggen en voorbereiden op Copilot met behulp van AI-gedreven automatisering.

Content Lifecycle Beheer en Governance

De contentgovernanceservice helpt bij het beheer van de contentlevenscyclus en voorkomt het te veel delen en de rommel van content. Het biedt controle over wie toegang heeft tot content met eenvoudige en krachtige tools.

Implementatie en Beschikbaarheid van SharePoint Premium

SP Premium combineert nieuwe en bestaande functies van Microsoft Syntex en Microsoft SharePoint Advanced Management. De uitrol van SP Premium vindt geleidelijk plaats tot de eerste helft van 2024.

Meer weten?

Neem contact op
SharePoint Premium