Ondersteuning voor meerdere werkaccounts in Microsoft Teams bevindt zich in de ontwikkelingsfase, bevestigt Microsoft.

Er gingen geruchten dat Microsoft ondersteuning voor meerdere accounts zou toevoegen aan Microsoft Teams voor desktop, de snelst groeiende samenwerkingstool van het bedrijf. Microsoft gaf later een verduidelijking door te zeggen dat “we ondersteuning toevoegen binnen Teams-desktop om één persoonlijk account en één werk- / schoolaccount toe te voegen, hun profielfoto te wijzigen en te schakelen tussen accounts en organisaties via Instellingen.”

Door de verduidelijking waren veel Teams-gebruikers teleurgesteld, aangezien ondersteuning voor meerdere werkaccounts een van de meest gevraagde functies is. Maar Microsoft laat het idee niet achterwege, in feite is ondersteuning voor meerdere werkaccounts iets waar het bedrijf momenteel aan werkt, zoals bevestigd door Microsoft op de Teams User Voice-pagina. Microsoft start echter eerst ondersteuning voor 1 werk- / schoolaccount en 1 persoonlijk account, en ondersteuning voor meerdere werkaccounts komt later.

Volgens Microsoft-watcher Mary Jo Foley komt er volgend jaar ondersteuning voor meerdere werkaccounts naar de mobiele app van Microsoft Teams, hoewel ze ons ook geen exacte datum heeft gegeven. Helaas weten we niet of Microsoft de functie op dezelfde dag aan zowel de mobiele Teams-apps als de Teams-desktopclients zal toevoegen. Hoe dan ook, ondersteuning voor meerdere werkaccounts in Teams zal veel gebruikers blij maken.

Ondersteuning voor meerdere accounts stelt u in staat om te schakelen tussen meerdere verschillende Microsoft Teams-accounts. Schakelen tussen accounts is ook beschikbaar in Zoom, een van de grootste concurrenten van Teams. En nu Microsoft er ook aan werkt, heb je misschien eindelijk een goede reden om Zoom te verlaten.

Bron: mspoweruser

Microsoft Teams meerdere accounts gebruiken
Geplaatst op
nov 8, 2020
Categorieën