Terug naar het overzicht

21 november 2020

Microsoft Teams-vergaderingen ondersteunen binnenkort maximaal 1.000 deelnemers aan een chat.

Microsoft breidt de bestaande limiet voor Teams-vergaderingenchats uit van 300 naar 1.000 deze maand (via Neowin). De functie is in de roadmap vermeld als zijnde in ontwikkeling en zal naar verwachting later deze maand geleidelijk worden uitgerold naar alle gebruikers.

Met deze wijziging bereidt het bedrijf zich voor op de lancering van een heleboel nieuwe mogelijkheden voor Microsoft Teams die in januari 2021 met de Advanced Communication-licentie komen. Bij de lancering stelt de licentie gebruikers in staat om tot 50 evenementen tegelijk te hosten en elk live-evenement voor tot 16 uur. Bovendien kunnen Microsoft Teams-gebruikers interactieve vergaderingen houden met maximaal 1.000 deelnemers.

Als de verhoogde limiet voor chatdeelnemers meteen beschikbaar is voor alle gebruikers, is Microsoft van plan de rest van de functies aan te bieden als onderdeel van de Microsoft Advanced Communications-add-on voor Teams. De licentie kost $ 12 per gebruiker per maand en is beschikbaar als gratis proefperiode van 60 dagen, en je kunt hier meer lezen over deze wijzigingen.

Voor het geval je het gemist hebt: Microsoft heeft vorige week aangekondigd dat het aantal dagelijkse actieve gebruikers van het platform de 115 miljoen overschreed. Microsoft Teams ziet een toenemend gebruik tijdens de aanhoudende coronavirus-pandemie, en het is goed om te zien dat Microsoft zich concentreerde op het verbeteren van de vergaderervaring.

Bron: onmsft

Meer weten?

Neem contact op

Gerelateerde
blogs

Naar alle blogs

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.