Terug naar het overzicht

19 mei 2021

Microsoft Teams ondersteunt op maat gemaakte Together Mode-scènes voor meer leuke vergaderingen

De Together-modus voor Microsoft Teams staat op het punt veel meer aanpasbaar te worden.

Wat je moet weten

  • Microsoft Teams ondersteunt binnenkort aangepaste scènes voor de Together-modus.
  • U kunt deze scènes gebruiken om de onderdompeling in videogesprekken en vergaderingen te vergroten.
  • De functie zou al in juni 2021 kunnen verschijnen.

Vorig jaar kondigde Microsoft een nieuwe Together-modus aan voor zijn Teams-samenwerkingsplatform. Hoewel de functie geweldig is voor virtuele vergaderingen, kunnen gebruikers geen aangepaste achtergronden uploaden en kunnen ze alleen de vooraf ingestelde achtergrondopties kiezen die beschikbaar zijn in de Teams-bibliotheek.

In een recente update van de Microsoft 365-roadmap gaf de softwaregigant aan dat het van plan is om in juni 2021 ondersteuning toe te voegen voor aangepaste Together Mode-scènes. Met deze update kunnen ontwikkelaars hun eigen ‘meeslepende’ scènes voor vergaderingen maken. “Bouw uw eigen scènes die uw vergaderervaring naar een hoger niveau tillen. Wij zijn van mening dat videomakers door de Together-modus uitbreidbaar te maken, meeslepende scènes kunnen creëren en dat gebruikers verder kunnen gaan dan eenvoudige videoconferenties. Begonnen met het bouwen van je scenes door naar de Developer Portal voor Microsoft Teams te gaan, ”legde het bedrijf uit op de Microsoft 365-roadmap.

De functie Together-modus is bedoeld om vergaderingen boeiender te maken door mensen in staat te stellen verbinding te maken en samen te werken in dezelfde virtuele vergaderruimte, zoals een koffiebar of een vergaderruimte. Het bedrijf zegt dat de toevoeging van aangepaste Together Mode-scènes voor vergaderingen de gebruikerservaring verder zal verbeteren door het leuker en interactiever te maken voor Teams-gebruikers. Voor het geval je het gemist hebt, voegt de app volgende maand ook ondersteuning toe voor apps in externe vergaderingen en chats.

Bron: onmsft

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.