Terug naar het overzicht

02 mei 2021

Microsoft Teams krijgt binnenkort een automatische opnamefunctie

De pandemie van COVID-19 dwong veel gebruikers om de cultuur van ‘thuiswerken’ over te nemen, en apps zoals Microsoft Teams spelen een cruciale rol bij het bewijzen van het digitale platform dat professionals nodig hebben om te communiceren met hun collega’s. Microsoft Teams is naar voren gekomen als een van de beste platforms waar mensen videoconferentiegesprekken kunnen bijwonen, en biedt daarmee een robuust alternatief voor persoonlijke vergaderingen.

De afgelopen maanden heeft de communicatietool ook veel nuttige nieuwe functies gekregen om ervoor te zorgen dat gebruikers gemakkelijk via video kunnen communiceren. En het bedrijf wil de trend voortzetten om handige nieuwe functies toe te voegen. Op de Microsoft Teams UserVoice-pagina heeft het bedrijf onlangs wat inzichten gegeven over een aanstaande nieuwe functie.

Volgens de pagina werkt Microsoft momenteel aan een nieuwe functie die gebruikers de mogelijkheid biedt om een ​​vergadering op te nemen zodra deze begint. Tijdens het plannen van een vergadering zien gebruikers een optie om automatisch opnemen in te schakelen. En hiermee begint de opname van de vergadering vanaf het moment dat deze begint. Zo wordt de angst weggenomen om niet te vergeten de opname vanaf het begin te starten.

De automatische opname is een van de meest gevraagde functies op de Microsoft Teams UserVoice-pagina. Het functieverzoek heeft 1435 stemmen op het moment dat dit artikel werd geschreven.

Microsoft Teams krijgt binnenkort een automatische opnamefunctie.

De functie bevindt zich momenteel in de ontwikkelingsfase, wat betekent dat het even kan duren voordat deze beschikbaar is voor het publiek. Wat erger is, is dat we niet weten wanneer Microsoft de functie voor iedereen beschikbaar zal maken.

Bron: mspoweruser

Meer weten?

Neem contact op

Gerelateerde
blogs

Naar alle blogs

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.