Microsoft Teams komt met een nieuwe functie voor het herstarten van live-events

Microsoft is van plan ondersteuning toe te voegen voor het herstarten van Live Events in Teams. De functie is onlangs toegevoegd aan de Microsoft 365-roadmap en zal beschikbaar zijn voor zowel desktop- als webclients.

Momenteel kunnen producenten het live-evenement later niet stoppen en opnieuw starten, en ze moeten een nieuw evenement plannen voor bezoekers. Met de nieuwe functie zien producenten of presentatoren een optie om hun live-evenement opnieuw te starten nadat ze een probleem hebben ondervonden of het per ongeluk hebben beëindigd. Zoals vermeld op de Microsoft 365-roadmap, wordt verwacht dat de mogelijkheid in juni van dit jaar wordt uitgerold.

Daarnaast voegt Microsoft ook de mogelijkheid toe om je af te melden voor de multi-window producer-ervaring voor Live Events. De softwaregigant kondigde vorige maand ondersteuning voor meerdere vensters aan voor het beheren van Teams Live-evenementen. Het biedt voorlopig echter geen toegang tot het Call Health Panel en dit probleem kan voor sommige gebruikers bijzonder frustrerend zijn.

Het bedrijf raadt Office 365-beheerders aan om hun tenants terug te zetten naar de single view-ervaring totdat het Call Health Panel eind juni beschikbaar is. “Als je wilt doorgaan met de huidige Multi-Window Producer-ervaring, hoef je niets te doen.

De functie wordt vermeld als zijnde in ontwikkeling, met een verwachte releasedatum in juli 2021.

Bron: windowscentral

live-events-in-teams
Geplaatst op
mei 16, 2021
Categorieën

Gecertificeerde Office 365 experts

De oplossingen van Microsoft zijn al decennia lang toonaangevend als het gaat om productiviteit, presentatie en e-mail. Voor Office 365 zijn deze bekende producten doorontwikkeld om uw organisatie sneller en efficiënter te laten werken. 

Microsoft biedt u naast de oplossingen uit de Microsoft 365 suite de cloudversies van Microsoft Exchange Online, Microsoft SharePoint Online en Microsoft Teams. Deze diensten werken naadloos samen en zorgen voor maximaal gebruiksgemak op zowel pc’s, tablets, smartphones en browsers.

We leveren de nodige expertise om over deze diensten te kunnen beschikken en daarnaast de bedrijfsprocessen door middel van software te optimaliseren.