Terug naar het overzicht

16 mei 2021

Microsoft Teams komt met een nieuwe functie voor het herstarten van live-events

Microsoft is van plan ondersteuning toe te voegen voor het herstarten van Live Events in Teams. De functie is onlangs toegevoegd aan de Microsoft 365-roadmap en zal beschikbaar zijn voor zowel desktop- als webclients.

Momenteel kunnen producenten het live-evenement later niet stoppen en opnieuw starten, en ze moeten een nieuw evenement plannen voor bezoekers. Met de nieuwe functie zien producenten of presentatoren een optie om hun live-evenement opnieuw te starten nadat ze een probleem hebben ondervonden of het per ongeluk hebben beëindigd. Zoals vermeld op de Microsoft 365-roadmap, wordt verwacht dat de mogelijkheid in juni van dit jaar wordt uitgerold.

Daarnaast voegt Microsoft ook de mogelijkheid toe om je af te melden voor de multi-window producer-ervaring voor Live Events. De softwaregigant kondigde vorige maand ondersteuning voor meerdere vensters aan voor het beheren van Teams Live-evenementen. Het biedt voorlopig echter geen toegang tot het Call Health Panel en dit probleem kan voor sommige gebruikers bijzonder frustrerend zijn.

Het bedrijf raadt Office 365-beheerders aan om hun tenants terug te zetten naar de single view-ervaring totdat het Call Health Panel eind juni beschikbaar is. “Als je wilt doorgaan met de huidige Multi-Window Producer-ervaring, hoef je niets te doen.

De functie wordt vermeld als zijnde in ontwikkeling, met een verwachte releasedatum in juli 2021.

Bron: windowscentral

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.