Microsoft Teams komt met aanmeldingsondersteuning voor meerdere accounts in november.

Microsoft heeft aan zijn Microsoft 365-roadmap een veelgevraagde Teams-functie toegevoegd: de mogelijkheid om meerdere accounts aan Microsoft Teams toe te voegen. Microsoft heeft deze functie op 3 november stilletjes aan zijn roadmap toegevoegd.

Microsoft Teams: aanvullende instellingen voor meerdere accounts en organisaties. We voegen ondersteuning toe binnen de Teams-desktop om één persoonlijk account en één werk- / schoolaccount toe te voegen, hun profielfoto te wijzigen en te schakelen tussen accounts en organisaties via Instellingen, volgens de roadmap. Volgens de roadmap zal deze functie in november 2020 algemeen beschikbaar zijn in Teams wereldwijd – Standard, Multi-Tenant en Education, samen met Government Cloud.

Update (5 november): Microsoft heeft een kwalificatie toegevoegd aan het Teams-roadmapitem voor meerdere accounts. Er staat nu (sinds gisteren): “We voegen ondersteuning toe binnen Teams-desktop om één persoonlijk account en één werk- / schoolaccount toe te voegen, hun profielfoto te wijzigen en te schakelen tussen accounts en organisaties via Instellingen . ” Dus dit is misschien niet zo belangrijk als we aanvankelijk dachten. Het is niet bekend wanneer u met meerdere profielen kan aanmelden bij uw Teams-werkaccount.

Momenteel ondersteunt desktopteams geen aanmelding met meerdere accounts. Om over te schakelen naar een ander account, moeten gebruikers uitloggen bij het ene account en inloggen bij een ander. Ze hebben ook een paar tijdelijke oplossingen, waaronder het gebruik van een incognitotabblad in hun browser om twee verschillende accounts tegelijkertijd te gebruiken.

Er zijn honderden verzoeken in meerdere threads op de Microsoft Teams UserVoice-feedbacksite voor deze functie, die teruggaat tot 2016, zo niet eerder. Laten wij hopen dat deze feature zo snel mogelijk wordt toegevoegd.

Bron: zdnet

teamsmultisignin
Geplaatst op
nov 23, 2020
Categorieën