Microsoft Teams is nu gratis te gebruiken voor 24-uurs videogesprekken, allemaal in een browser.

Of u nu wilt videochatten op Zoom, Google Meet of Cisco, u zult een probleem tegenkomen met gratis niveaus: vertragingen van een uur of minder. Goed voor een snelle zakenreünie, maar niet zo geweldig voor familiefeesten met een sociale afstand, zoals Thanksgiving. Microsoft Teams heeft een oplossing. Gratis videochatten met een enorme limiet van 24 uur, allemaal zonder software te installeren.

Hoewel iemand de Teams-software moet installeren en zich moet aanmelden met een Microsoft-account om een groep voor familie en vrienden op te zetten, kan iedereen meedoen als ze dat willen. Dankzij een nieuwe functie die door Microsoft is geïntroduceerd, kunt u, als iemand niet in uw Teams-groep zit, een telefoonnummer toevoegen en chatberichten als sms ontvangen.

Microsoft-Teams-Adds-Free-All-Day-Video-Calls-In-Time-for

Als ze de voorkeur geven aan een meer complete ervaring, zal de nieuwe webbrowseroptie van Microsoft ook voldoende zijn. Ga gewoon naar de site en iedereen kan chatten of een videogesprek voeren zonder de volledige software te downloaden. Microsoft ondersteunt zelfs groepschats van 49 personen met de functie Together Mode. Fashion Set geeft een beeld van iedereen in dezelfde kamer zittend op stoelen.

Maar een van de meest opvallende nieuwe functies is de nieuwe limiet voor de duur van videogesprekken van Microsoft. Terwijl Zoom je beperkt tot 40 minuten (behalve deze Thanksgiving), beperkt Google Meet je tot een uur en Cisco Webex beperkt je tot 50 minuten, Microsoft staat je toe om het gesprek 24 uur voort te zetten. Het zou veel langer moeten zijn dan bijna iedereen nodig heeft.

U kunt ook gps-meldingen instellen zodat teams u kunnen waarschuwen wanneer iemand vertrekt of aankomt bij hun huis. Hiervoor hebben ze de geïnstalleerde mobiele apps (voor iOS en Android) nodig, maar dat betekent dat Teams andere software, gps-trackers, kan vervangen.

join teams via sms

Hoewel Teams lang heeft gewerkt als iets dat dichter bij een Slack-concurrent staat, en hoewel dit waar blijft, kunnen deze updates het rechtstreeks worden aangevuld met Zoom en andere videosamenwerkingssoftware. Maar gezien hoe diep we in de wereldwijde pandemie zitten, is het te vroeg om te zeggen of alle gratis geschenken voldoende zullen zijn om iemand te overtuigen om te veranderen.

Bron: theverge

meeting via sms
Geplaatst op
nov 23, 2020
Categorieën