Terug naar het overzicht

15 januari 2021

Microsoft Teams heeft een nieuwe tool gekregen om goedkeuringsverzoeken te beheren.

Wat je moet weten

  • Goedkeuringen voor Microsoft Teams worden deze maand uitgerold.
  • Met de tool kunt u eenvoudig goedkeuringsverzoeken maken en beheren, zoals onkostendeclaraties en projectvoorstellen.
  • De functie wordt nu uitgerold en zou medio januari algemeen beschikbaar moeten zijn.

De nieuwe Approvals-app wordt nu uitgerold voor Microsoft Teams. Met de app kunnen mensen goedkeuringen maken, beheren en delen voor items, zoals onkostendeclaraties en andere verzoeken. U kunt items maken voor goedkeuring vanuit een chat of kanaal of rechtstreeks vanuit de Approvals-app binnen Microsoft Teams. De functie wordt nu uitgerold en zou volgens Microsoft medio januari algemeen beschikbaar moeten zijn.

Wanneer u een item ter goedkeuring indient, worden degenen die het moeten goedkeuren hiervan op de hoogte gesteld. Ze kunnen dan de details lezen die zijn opgenomen als onderdeel van het verzoek. Als het goedkeuringsverzoek binnen een chat of kanaal is verzonden, zien goedkeurders een bericht met vakjes om het verzoek goed of af te keuren.

De Approvals-app verzamelt alle goedkeuringsverzoeken op één plek. De app toont de verzoeken naast hun status, bron, aanvrager en goedkeurders.

Goedkeuringen voor teams werkt met goedkeuringen van SharePoint, Power Automate, Microsoft Dynamics 365 en andere ondersteunde platforms.

Goedkeuringen zijn beschikbaar op Microsoft Teams met elk commercieel Microsoft 365-abonnement, behalve F1.

Blog: windowscentral

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.