Terug naar het overzicht

20 oktober 2020

Microsoft begint met het uitrollen van vereenvoudigde meldingsinstellingen in Microsoft Teams.

In augustus meldden we dat Microsoft werkt aan een vereenvoudigde kennisgevingservaring, waardoor gebruikers hun meldingsinstellingen eenvoudig kunnen configureren en aanpassen. De vernieuwde pagina met meldingsinstellingen is begonnen met de uitrol voor gebruikers die de desktop- en webversie van Microsoft Teams gebruiken, volgens de Microsoft 365 Roadmap.

Het nieuw ontworpen instellingengedeelte voor meldingen biedt veel aanpassingsopties, zoals e-mail, geluid, teams en kanaal, chat, vergaderingen, mensen en anderen. Interessant genoeg is een van de belangrijkste hoogtepunten van deze release het nieuwe Teams en kanaalgedeelte. Hiermee kunnen gebruikers kiezen uit twee teams en voorinstellingen voor kanaalmeldingen, waaronder “Alle activiteiten” en “Vermeldingen en antwoorden”.

Microsoft Teams aangepast notificatie intsellingen

Bovendien is er ook een ‘Aangepaste’ voorinstelling waarmee gebruikers hun instellingen voor kanaalmeldingen kunnen aanpassen. Op dit vlak zijn er een paar extra opties op de nieuwe “Aangepaste” pagina, die door gebruikers kunnen worden gebruikt om af te stemmen op hun specifieke vereisten. Dat omvat persoonlijke @vermeldingen, teamvermeldingen, vind-ik-leuks en reacties, en meer.

Bron: onmsft

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.