Hoe levert Microsoft Dynamics veilige gegevens aan uw teamleden?

Cloud computing en financiële rapportage zijn niet langer alleen maar modewoorden – ze stimuleren de bedrijfstransformatie voor kleine en middelgrote bedrijven. Door bedrijfsapplicaties en vertrouwde productiviteitstools samen te brengen, kan Microsoft Dynamics in de cloud nu de inzichten bieden die u nodig hebt om uw klanten beter te begrijpen en uw succes te stimuleren.

Intelligentie als voordeel. Alles om ons heen wordt gemeten, waardoor elk bedrijf nu een datagedreven is. Hoe kan dat in uw voordeel worden gebruikt? Intelligente bedrijfsoplossingen combineren mensen, gegevens, systemen en processen voor een realtime overzicht van wat er gaande is. Het bekijken van deze gegevensverschuivingen kan leiden tot meer succesvolle besluitvorming, bijvoorbeeld in welke gebieden van uw bedrijf u in technologie moet investeren. Dit kan worden bereikt met bedrijfsanalyses, zoals Power BI en de budgetteringsmodule.

Krijg krachtig, rolspecifiek inzicht met grafieken en grafieken, zowel binnen de Microsoft Dynamics-client als daarbuiten via een bijbehorende applicatie, voer taken uit en werk samen met anderen. Bekijk SQL Reporting Services, Microsoft Excel en Jet Reports of BI 360-rapporten vanaf één centrale locatie, waardoor u vrijwel overal toegang heeft tot gegevens. Business Analyzer is geoptimaliseerd voor tablets die worden aangedreven door Windows-, iOS- en Android-platforms.

PowerBI-dashboards en -rapporten

Er zijn verschillende vooraf gemaakte dashboards en rapporten beschikbaar die rechtstreeks verbinding maken met Dynamics en toegankelijk zijn via PowerBI Desktop of op de Dynamics-homepage.

Microsoft Dynamics 365 Business Central groeit mee met uw bedrijf

Business Central bevat de volgende functionaliteit

Financieel beheer

Inclusief grootboek, workflows en audittrails, bankbeheer, budgetten, uitstel, bankafstemming, dimensies, vaste activa en valuta’s

Supply Chain Management

Inclusief verkooporderbeheer, basisvorderingen, inkooporderbeheer, locaties, artikeloverdrachten en basismagazijn

Overig

Inclusief meerdere talen, redencodes, uitgebreide tekst, Intrastat-rapportage, geplande taken en integratie met Outlook

Bron: microsoftfinancialsoftware

Microsoft Dynamics 365 Business Central
Geplaatst op
okt 12, 2020
Categorieën