Terug naar het overzicht

29 december 2022

De voordelen van Microsoft Planner voor uw bedrijf

Microsoft Planner biedt bedrijven een visuele manier om projecten en ander werk bij te houden en te beheren. Planner is beschikbaar op het web en als een mobiele app en dient als een hub voor alle teamleden om taken te organiseren, terwijl andere leden ze kunnen bekijken en openen.

Microsoft Planner is niet uw typische Kanban-framework, maar een framework dat is gebouwd voor samenwerking en efficiëntie.

Hoe moet het worden gebruikt voor uw bedrijf, en waarom?

Omdat het ecosysteem van Microsoft meestal werkt, kan Planner worden geïntegreerd in andere Microsoft-oplossingen. Wanneer planner wordt geïntegreerd, wordt het een compleet organisatiegereedschap. Medewerkers kunnen projecten en taken delen, opdrachten bespreken en organiseren en samenwerken via verschillende communicatiemethoden. Van chat-, spraak- en videogesprekken, Microsoft Planner maakt het eenvoudig om te allen tijde contact te houden met collega’s.

Hier bij ALTA-ICT gebruiken we Planner niet alleen voor ons bedrijf, maar we raden het ook aan voor het uwe. Het helpt werknemers om to-do items en deliverables te beheren, in tegenstelling tot traditionele projectmanagementtools die bedoeld zijn om door een expert te worden beheerd en minder intuïtief zijn.

Verantwoordelijkheid en productiviteit zijn twee componenten van Planner waar we hier bij ALTA-ICT dol op zijn. Planner maakt het eenvoudiger voor uw personeel om hun werk te volgen en onmiddellijk hun taken te zien terwijl ze worden herinnerd aan wat ze moeten voltooien.

Met Planner is het niet meer nodig om herinneringen in Outlook in te stellen, door pagina’s met vergadernotities te bladeren om vervaldatums te vinden, of supervisors die werknemers voortdurend herinneren aan wat er moet gebeuren en wanneer. Prioriteitsniveaus kunnen worden ingesteld op taken om werknemers te helpen begrijpen wat er meteen moet worden gedaan en wat kan wachten. 

Bron: radius180

Meer weten?

Neem contact op

Gerelateerde
blogs

Naar alle blogs

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.