Terug naar het overzicht

04 oktober 2023

De 10 beste manieren om Copilot in Microsoft Technologieën te gebruiken

Generatieve AI is dé hype van dit moment, en Copilot integreert het beste met het uitgebreide technologiepakket van Microsoft. Dit heeft codering, applicatiegebruik, automatisering, analytics en cloud computing direct binnen handbereik gebracht voor alle gebruikers, met natuurlijke taalprompts die de gewenste computeroutput genereren. Stap in het tijdperk van Generatieve AI met Microsoft Copilot, waarmee de afhankelijkheid van technische vaardigheden wordt verminderd.

Met de uitrol van Copilot over de verschillende Microsoft technologieën, bekijken we hoe deze game-changer van pas komt voor uw bedrijf. We bespreken de voordelen zoals lagere operationele kosten, tijdsbesparing, efficiëntie en verhoogde productiviteit.

 1. Analytics en BI

  Diepgaande technische vaardigheden zijn niet meer nodig voor Analytics en Business Intelligence. Gebruik natuurlijke taal in Power BI om dashboards te genereren, voorspellende analyses uit te voeren en meer, allemaal gericht op beginnende gebruikers. Beschrijf gewoon de gewenste output en vraag de resultaten op – alles gedaan door Copilot.

 2. Automatisering

  Procesautomatisering is nu kinderspel met Power Automate. Definieer gewoon de workflow-eisen en zie direct de automatisering verschijnen. Gebruik Copilot voor een breed scala aan workflows in uw organisatie.

 3. App Ontwikkeling

  Een aangepaste app nodig? Copilot regelt het voor je. Zeg vaarwel tegen complexe codering en afhankelijkheid van technische middelen. Het is nu voor iedereen mogelijk om een app te creëren zonder coderingsvaardigheden.

 4. Chatbots

  Virtuele assistenten of chatbots zijn nu de norm. Met Copilot kunt u een chatbot maken op basis van uw specificaties. Uw chatbot wordt essentieel voor uw bedrijf dankzij ingebouwde datamining- en natuurlijke taalverwerkingsfuncties.

 5. Website Ontwikkeling

  • Vergeet complexe webpagina-codering.
  • Beschrijf je pagina en laat Copilot het voor je creëren.
  • Voeg moeiteloos formulieren en databasetabellen toe.
 6. Moderne Werkplek

  Standaard kantoortaken zijn verleden tijd. Copilot integreert in Microsoft 365 en biedt geavanceerde functies zoals documentideeën genereren, e-mails samenvatten en complexe spreadsheets maken.

 7. Communicatie

  Teams heeft de manier waarop we communiceren opnieuw gedefinieerd. Copilot tilt deze ervaring naar een hoger niveau met functies zoals gesprekssamenvattingen en het automatisch genereren van actiepunten.

 8. Cloud Computing

  AI-modellen, contentmoderatie en meer zijn nu toegankelijker dan ooit. Werk naadloos met Azure en profiteer van de voordelen van cloud computing met Copilot.

 9. Beveiliging

  Cybersecurity is nu eenvoudiger dankzij Microsoft Security Copilot. Detecteer bedreigingen en stel de beste strategieën vast met de hulp van AI.

 10. AI Pair Programming met GitHub Copilot

  Coderen zonder technische vaardigheden is nu mogelijk. Laat GitHub Copilot uw code genereren of suggesties doen met behulp van OpenAI Codex.

Microsoft Copilot heeft de manier waarop we technologie gebruiken revolutionair veranderd. Het maakt geavanceerde technologie toegankelijk zonder codering. Neem voor meer informatie over Microsoft Copilot contact met ons op en onze experts helpen u graag verder.

Meer weten?

Neem contact op
MS365 Copilot

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.