Risico-evaluatie van Microsoft Defender for Endpoint (preview) nu opgenomen in apparaatconformiteit op iOS.

De instellingen voor risico-evaluatie van Microsoft Defender for Endpoint (voorheen Microsoft Defender ATP) voor iOS-nalevingsbeleid zijn nu beschikbaar in openbare preview in het Microsoft Endpoint Manager-beheercentrum. Microsoft zijn verheugd om deze openbare preview te delen, aangezien verschillende klanten op deze mogelijkheid hebben gewacht. Klanten kunnen de instelling voor Microsoft Defender for Endpoint vinden wanneer ze een nieuw apparaatnalevingsbeleid voor iOS maken, waar ze kunnen instellen dat apparaten worden gemarkeerd als niet-compatibel als een specifieke risicoscore voor de machine (Clear, Low, Medium, High) niet is leerde kennen.

Beschikbaarheid van apps

De Defender voor iOS-app is beschikbaar in openbare preview via TestFlight. Om de app te installeren, kunnen eindgebruikers https://aka.ms/defenderios bezoeken op hun iOS-apparaten. Deze link opent de TestFlight-applicatie op hun apparaat of vraagt hen om TestFlight te installeren. Volg in de TestFlight-app de instructies op het scherm om Microsoft Defender te installeren.

Verbind iOS-apparaten met Defender

Om het scenario te voltooien, moet u ervoor zorgen dat u de juiste verbinding voor iOS-apparaten tot stand hebt gebracht tussen Microsoft Endpoint Manager en Microsoft Defender for Endpoint in uw connectorconfiguratie. Houd er rekening mee dat beide producten de juiste licentie moeten hebben om het scenario te laten werken.

Bron: Microsoft Techcommunity

Risico-evaluatie van Microsoft Defender for Endpoint nu opgenomen in apparaatconformiteit op iOS
Geplaatst op
okt 29, 2020
Categorieën