Terug naar het overzicht

04 augustus 2023

Revolutie in Kostenbeheer: De Rol van Copilot in Microsoft Cost Management

In een wereld waar financieel beheer cruciaal is voor zowel bedrijven als individuen, biedt technologie ons tools die niet alleen de efficiëntie verhogen, maar ook een duidelijker beeld geven van onze uitgaven. Een van deze vooruitstrevende tools is de Copilot in Microsoft Kostenbeheer. Deze innovatieve functie is niet zomaar een tool, maar een ware bondgenoot als het gaat om het monitoren en analyseren van uitgaven. Met zijn geavanceerde mogelijkheden kunnen gebruikers dieper duiken in hun financiële data, waardoor ze inzicht krijgen in hun uitgavenpatronen. En dit inzicht is vaak de eerste stap naar aanzienlijke besparingen. Leer hoe de Copiloot u kan bijstaan in uw streven naar een beter en efficiënter financieel beheer.

Hoofdpunten:

  • Gebruik AI-chat voor een helder beeld van uitgaven gerelateerd aan werklast in Microsoft Kostenbeheer.
  • Identificeer uitgavenpatronen en onregelmatigheden die de kosten verhogen.
  • Microsoft Kostenbeheer zit in je Azure Portal abonnement.

Eerste Blik op de GPT-gedreven AI Chat in Microsoft Kostenbeheer door Azure Expert, Matt McSpirit

  • Factuuranalyse, inzichten, en optimalisatie binnen de tool.
  • Mogelijkheid voor toekomstige AI simulaties en “wat als”-modellen.
  • Blijf op de hoogte via https://aka.ms/MCM-AIPreview

Dieper Inzicht in AI Chat van Microsoft Kostenbeheer
De AI-chat functie binnen Kostenbeheer maakt het beheren en controleren van uitgaven in Azure aanzienlijk eenvoudiger. Met het vermogen van AI om uitgave-anomalieën en -patronen te detecteren, kunnen gebruikers hun budget nauwkeurig plannen en werklastkosten over meerdere teams verdelen. De AI biedt ook optimalisatiesuggesties om kostenbesparingen te ondersteunen.

Meer Over de Copiloot in Microsoft Kostenbeheer
Microsoft Kostenbeheer is een hulpmiddel waarmee organisaties de onvoorspelbaarheid van operationele kosten kunnen verminderen. Gebruikers kunnen via de Azure Portal toegang krijgen tot Microsoft Kostenbeheer met hun organisatie-abonnement. Matt McSpirit geeft een introductie van de GPT-gedreven AI-chat voor Microsoft Kostenbeheer. Hierdoor kunnen gebruikers snel inzicht krijgen zonder expert te zijn. Blijf op de hoogte van updates via Microsoft Mechanics op YouTube, de Microsoft Tech Community, en volg Microsoft Mechanics op sociale media.

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.