Terug naar het overzicht

04 mei 2024

Nieuwe E-mailregels 2024: Authenticeer of Word Genegeerd!

In 2024 treden nieuwe e-mailregels in werking die een aanzienlijke impact zullen hebben op hoe bedrijven communiceren. Met de introductie van verplichte authenticatieprotocollen door grote e-maildiensten zoals Google en Yahoo, wordt het essentieel dat alle zakelijke e-mails geverifieerd kunnen worden door de ontvanger. Dit initiatief, bedoeld om phishing en spam tegen te gaan, kan bepalend zijn voor de toekomst van jouw digitale marketingstrategieën.

De Nieuwe E-mail Authenticatieregels: Wat Je Moet Weten ⚙️

  • Verplichte Authenticatie: Vanaf 2024 moet elke zakelijke e-mail voorzien zijn van digitale authenticatie, wat bevestigt dat de e-mail werkelijk van het genoemde bedrijf komt.
  • Implicaties voor Zichtbaarheid: E-mails zonder deze authenticatie kunnen automatisch in de spamfolder belanden of volledig geblokkeerd worden door diensten als Google en Yahoo.
  • Veiligheid voor Ontvangers: Deze regels zijn opgesteld om gebruikers te beschermen tegen frauduleuze berichten en de algemene e-mailveiligheid te verbeteren.

ALTA-ICT’s Oplossing: Zero Trust Email Security 🛡️

  • Aan de Voorgrond van Veiligheid: Met ALTA-ICT’s zero trust email security oplossing, zorg je ervoor dat je bedrijf moeiteloos voldoet aan de nieuwe vereisten van Google en Yahoo.
  • Naadloze Integratie en Compliance: Onze oplossingen zijn ontworpen om naadloos te integreren met je huidige systemen, waarbij ze niet alleen de veiligheid verhogen, maar ook zorgen dat je volledig voldoet aan de nieuwe e-mailregels.
  • Bescherm je Bedrijfscommunicatie: Verhoog het vertrouwen bij je klanten door hen te verzekeren van veilige en betrouwbare communicatie.

Voordelen van een Proactieve Aanpak 🚀

  • Versterkt Klantenvertrouwen: Laat zien dat je de veiligheid van je klanten serieus neemt.
  • Verbeterde E-maillevering: Zorg ervoor dat je e-mails altijd hun bestemming bereiken en niet in de spamfolder verdwijnen.
  • Toekomstbestendig Je Communicatie: Wees voorbereid op verdere ontwikkelingen in e-mailbeveiliging en regelgeving.

Door nu te kiezen voor ALTA-ICT’s zero trust email security, zorg je ervoor dat je bedrijf klaar is voor de nieuwe e-mailregels van 2024. Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij jouw e-mailcommunicatie kunnen beveiligen en optimaliseren!

Meer weten?

Neem contact op
Nieuwe E-mailregels 2024 Authenticeer of Word Genegeerd!