Terug naar het overzicht

28 april 2021

Microsoft Teams heeft nu ‘145 miljoen dagelijkse actieve gebruikers’, zegt Microsoft

Jeff Teper van Microsoft sprong op Twitter om iedereen te laten weten dat Microsoft maar liefst “145 miljoen dagelijkse actieve gebruikers” heeft, in navolging van de aankondiging met een oprechte dank aan klanten, partners en zijn team.

De verklaring van Teper weerspiegelt de cijfers aan het einde van het derde kwartaal van het fiscale jaar 2021, in tegenstelling tot de cijfers vanaf 27 april.

Zulke grote cijfers zijn waarschijnlijk het resultaat van de toewijding van Microsoft om Teams te verbeteren met constante updates en ondersteuning, waardoor ze steeds meer gebruikers aantrekken.

Teams is ook niet de enige sector waarin Microsoft een enorme groei doormaakt. Zoals te zien is in het inkomstenrapport van het bedrijf over het fiscale jaar 2021 Q3, breidt Microsoft zijn gebruikersbasis en inkomstenstromen over de hele linie uit. De inkomsten van de gaming-divisie zijn met 50% gestegen, de inkomsten van Surface met 12% en de meeste andere sectoren van het bedrijf zien vergelijkbare winsten.

Als u nog geen Teams gebruikt, is de kans groot dat Microsoft in de nabije toekomst een nieuwe functie zal onthullen die is ontworpen om u of uw organisatie te verleiden. Omdat met 145 miljoen actieve gebruikers en meer, de techgigant niet snel zal afnemen van zijn sneeuwbaleffect. Of het nu gaat om consumentenproducten zoals de Surface Laptop 4, services zoals Xbox Game Pass of platforms zoals Teams, Microsoft is van plan iedereen in een of meer van zijn ecosystemen te krijgen.

Bron: windowscentral

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.