Terug naar het overzicht

27 november 2020

Microsoft Teams en Zoom hebben een nieuwe concurrent.

Naarmate vergaderplatforms centraal komen te staan in de bedrijfsvoering van vandaag, is het nooit een beter moment geweest om betrokken te raken bij de samenwerkingsbranche. Waar u ook gaat, bedrijven vertrouwen op oplossingen voor webvergaderingen om teams verbonden te houden en belangrijke projecten te voltooien. Terwijl leiders als Cisco, Zoom en Microsoft Teams strijden om een plek bovenaan de stapel, beginnen er ook nieuwe leveranciers op te komen.

Vowel, een bedrijf dat zichzelf omschrijft als het eerste echte ontmoetingsplatform voor externe teams, verscheen eind oktober 2020. Vowel maakt vergaderingen productiever, actiegerichter en boeiender voor de teams van vandaag. Met deze oplossing kunt u vanaf hetzelfde platform vergaderingen hosten, plannen, opnemen, zoeken, transcriberen en delen.

Volgens mede-oprichter en CEO, Andrew Berman, kijkt Vowel uit naar een meer permanente toekomst, waar overal en flexibel werk de boventoon voert. In dit landschap hebben bedrijven meer nodig dan alleen basistelefoonfunctionaliteit – ze hebben ook geavanceerde platforms nodig om te vergaderen. Klinker ondersteunt niet alleen de vergadering op het moment, het maakt de inhoud ook beter deelbaar.

De moderne ontmoeting transformeren

Volgens medeoprichter en Head of Product, Matt Slotkin, zijn vergaderingen essentieel voor bedrijven van elke omvang, maar ze zijn vaak vreselijk onproductief. Klinker heeft tot doel onze discussies effectiever te maken in een kritische en transformatieve tijd. Vowel biedt een centrale hub voor vergaderinformatie, met functies zoals:

  • Live opname en transcriptie van vergaderingen
  • Gedeelde agenda’s met de mogelijkheid om specifieke taken toe te wijzen
  • De mogelijkheid om tijdens een meeting belangrijke punten te markeren en vervolgacties te regelen
  • De mogelijkheid om actie-items te maken tijdens een vergadering
  • Beter doorzoekbare en deelbare transcripties van vergaderingen
  • Toegang tot al uw favoriete tools, zoals Slack en Google Agenda
  • Veilige codering om uw gegevens te beschermen
  • Google-authenticatie om ongewenste bezoekers te voorkomen
  • Altijd geweldig geluid, geen vervelende echo

Co-CEO bij Resident Home, Ran Reske, zei dat naarmate zijn bedrijf meer verspreid werd, Vowel zijn team hielp meer uit hun vergaderingen te halen. Reske merkte op dat productbijeenkomsten erop zijn gericht ervoor te zorgen dat de onderwerpen die in de discussie worden behandeld, uitvoerbaar zijn.

Een nieuwe manier om vergaderingen te beheren

De opkomst van Vowel op de samenwerkingsmarkt is een stuk startkapitaal van $ 4,3 miljoen van mede-oprichter van Twitch, Kevin Lin, Company Ventures, BoxGroup en Amity Ventures.

Peter Bell, General Partner van Amity Ventures, zei dat onproductieve vergaderingen een veelvoorkomend probleem zijn voor veel bedrijven, en leiders blijven oplossingen zoeken die beweren deze discussies efficiënter te maken. Helaas slagen veel van deze aanbiedingen niet. Vowel biedt echter een echte oplossing voor een eeuwenoud probleem. Amity Ventures is van mening dat Vowel op het juiste moment op de markt komt, aangezien we uitkijken naar een toekomst met een verdeeld personeelsbestand.

Bron: uctoday

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.