Terug naar het overzicht

25 januari 2021

Office Insiders kunnen nu e-mail rechtstreeks delen met Microsoft Teams

In de nieuwste Microsoft Office Insider Preview Build (13707.20008) voor Windows heeft Microsoft een langverwachte functie toegevoegd aan de Microsoft Outlook-desktopclient.

Insiders in het bètakanaal kunnen nu e-mails rechtstreeks delen in chats en kanalen van Microsoft Teams met behulp van de nieuwe knop Delen met teams.

CHANGELOG

Outlook

Deel e-mails in Teams
U kunt nu e-mails delen in uw Microsoft Teams-chats en kanalen.

Visio

Premium content-bibliotheek nu beschikbaar
De premium-inhoudsbibliotheek is nu beschikbaar in Visio. Voeg eenvoudig pictogrammen en SVG-bestanden (Scalable Vector Graphics) in uw Microsoft Visio-documenten in. Zodra ze op hun plaats zitten, roteer, kleur en vergroot of verklein je ze zonder verlies van beeldkwaliteit. Deze functie is al beschikbaar in andere Microsoft Office-apps zoals PowerPoint en Word.

Word

We hebben een probleem opgelost waarbij het uitvoeren van de VBA-macro ExportAsFixedFormat2 mislukt met een foutmelding ‘Ongeldige waarde voor presentatie (onbekend lid)’.

Project

We hebben een probleem opgelost waarbij wanneer een kostenresource werd toegewezen aan een mijlpaaltaak, de basislijnkosten niet correct werden opgeteld.

Om bij te werken naar de nieuwste Microsoft Office Insider Preview Build, opent u een Office-programma en gaat u naar Bestand> Account> Bijwerkopties> Nu bijwerken.

Hoe kunt u een Office Insider worden?

Office Insider

Als dit een functie is waarop u hebt gewacht, kunt u rechtstreeks vanuit uw Outlook-client deelnemen aan het Office Insider-programma door naar Bestand> Office-account te gaan en Office Insider te selecteren.

Bron: mspoweruser

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.