NBA-teams en Microsoft-teams in actie

Hoe fans de digitale stoelen kunnen betreden en eruit kunnen worden gezet.

De NBA kwam weer in actie en bracht virtuele fans mee in een ervaring aangedreven door Microsoft Teams. Sommige fans die misten dat de toekomst met technologie mogelijk was gemaakt dankzij het coronavirus, vroegen zich af hoe ze in de digitale stoelen konden komen.

De NBA nodigt per game ongeveer 320 fans uit om de virtuele stands te vullen – dit zijn videoborden van ruim anderhalve meter hoog die het veld opgaan. Het is aan elk team om te beslissen hoe ze die fans selecteren voor games die worden gespeeld in de ‘bubble’ van de NBA in Orlando, Florida.

Volgens The Wall Street Journal mogen aangewezen thuisteams de meeste fans kiezen. Deelnemers hebben een apparaat met camera en microfoon nodig. De Milwaukee Bucks, bijvoorbeeld, nodigen ‘supergepompte’ fans uit die een luidruchtige sectie vormen die bekend staat als de Clutch Crew in hun thuisarena.

Met behulp van de Microsoft Teams Together-modus zitten fans in elk van de 10 secties rond het veld ‘gezeten’ en wordt aan elke sectie een moderator toegewezen. Hoewel het misschien moeilijk is om een ​​gratis uitnodiging te scoren, zou het verkeerde gedrag het gemakkelijk maken om eruit gegooid te worden.

De WSJ meldde dat moderators fans kunnen horen en kunnen zien wat ze doen en dat alles wat de grens overschrijdt in obscene of aanstootgevende taal of gedrag kan leiden tot een virtuele uitwijzing. Die ventilator zou worden vervangen door een andere ventilator in een virtuele overloopruimte. Fans die tijdens het spelen hun stoel verlaten, worden ook vervangen door iemand uit dit zwembad en wanneer ze terugkeren, moeten ze wachten tot ze weer in de menigte worden geplaatst.

De Oklahoma City Thunder vertelde de krant dat fans worden aangemoedigd om te juichen en te zingen, maar met dingen zwaaien zoals handdoeken en ballonklopers is ‘een beetje een uitdaging’ omdat de tool voor het instellen van de achtergrond in Teams vaak alles vervormt rond iemands silhouet.

De NBA heeft meer gedeeld over al zijn uitzendverbeteringen in een nieuwe YouTube-video:

Hoe fans de digitale stoelen kunnen betreden en eruit kunnen worden gezet
Geplaatst op
aug 4, 2020
Categorieën