Terug naar het overzicht

26 oktober 2020

Met Microsoft Teams kunt u nu meer mensen meenemen naar uw mobiele vergaderingen.

Microsoft Teams blijft toenemen met het aantal mensen dat u tegelijk kunt bekijken tijdens gesprekken en vergaderingen.

Microsoft Teams op Android ondersteunt nu grotere rasterweergaven in vergaderingen en oproepen. De update is onlangs gestart en biedt ondersteuning voor 2×4 vergaderingen op telefoons en 3×3 vergaderingen op tablets. Dezelfde update brengt Cortana ook in Teams-ondersteuning. Je kunt de update nu downloaden in de Google Play Store.

Mensen blijven Microsoft vragen om te verhogen hoeveel mensen tegelijkertijd kunnen verschijnen in een gesprek of vergadering. Met de laatste update kun je acht mensen tegelijk bekijken op een telefoon en negen mensen tegelijk op een tablet. Op pc’s ondersteunt Microsoft Teams al een enorm 7×7-raster met een weergave van 49 personen.

Met telefoonschermen die steeds groter worden, kunt u redelijkerwijs meer mensen tegelijk aan een oproep doen. Zelfs een telefoon als de Galaxy S20 FE, die goed is voor gebruik met één hand, heeft een schermformaat van 6,5 inch.

Aan de kant van de Android-tablet kun je een Samsung Galaxy Tab S7 pakken die een 11-inch scherm heeft. Dat scherm zou meer dan genoeg moeten zijn om er negen mensen op te passen.

Cortana in Teams is een nieuwe toevoeging aan Teams op Android. Hiermee kunt u met uw stem berichten verzenden, bellen en deelnemen aan vergaderingen. Microsoft heeft een ondersteuningsdocument met een volledige lijst van alles wat u kunt doen met de digitale assistent binnen Teams.

Bron: windowscentral

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.