Terug naar het overzicht

19 oktober 2020

Logitech en Dell werken samen aan door Microsoft Teams beheerde vergaderruimten.

Het in Zwitserland gevestigde technologiebedrijf Logitech en Dell hebben samengewerkt aan oplossingen voor vergaderruimte voor de Microsoft-video-app Teams, kondigde het bedrijf aan.

Ze bieden een compleet ecosysteem voor groepssamenwerking onder leiding van de kleinste commerciële desktop van Dell, de OptiPlex 7080 Micro, met Teams Room Experience voor Windows.

De oplossing van Dell en Logitech combineert IntelPro-technologie met Windows 10 IoT Enterprise.

De opties variëren voor verschillende kamerformaten (klein, middelgroot en groot) met bijbehorende displayformaten: 55 inch, 75 inch en 86 inch.

Met de interactieve aanraakmonitors kunnen meerdere gebruikers tegelijkertijd notities schrijven, bewerken, annoteren of wissen – met maximaal 20 aanraakpunten.

“Dell-technici hebben deze gebundelde oplossing getest en gevalideerd, waarmee gebruikers direct inhoud in de ruimte en naar virtuele deelnemers kunnen projecteren. Het zal naar verwachting op 15 oktober wereldwijd beschikbaar zijn, ”zei Microsoft vrijdag.

De Dell UltraSharp 32 HDR PremierColor-monitor (UP3221Q) is ’s werelds eerste 31,5-inch professionele monitor met een ingebouwde Calman Powered colorimeter, die videomakers de flexibiliteit biedt van on-demand of geplande kalibratie met of zonder aangesloten pc.

Het heeft ook een resolutie van 4K en VESA DisplayHDR 1000 om een ​​nauwkeurige en uniforme kleurreproductie van film- en video-inhoud mogelijk te maken.

Naar verwachting zal het vanaf 5 november wereldwijd verkrijgbaar zijn vanaf $ 4.999,99.

Voor professionals die vaak met spreadsheets en datagestuurde taken werken, is de Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor (U2421E) de eerste monitor van Dell met ComfortView Plus – een ingebouwde, TUV Rheinland-gecertificeerde Hardware Low Blue Light-oplossing die kleur behoudt nauwkeurigheid op het scherm en minimaliseert de emissie van blauw licht om het oogcomfort te optimaliseren.

Het is nu wereldwijd verkrijgbaar vanaf $ 449,99.

De Dell UltraSharp 34 Curved USB-C hubmonitor (U3421WE) biedt WQHD-resolutie en 95 procent DCI-P3-kleurendekking en levert een meeslepende audiovisuele ervaring met ultradunne randen aan drie zijden en ingebouwde dubbele luidsprekers.

“Het zal naar verwachting op 1 december wereldwijd beschikbaar zijn vanaf $ 1.199,99”, aldus Microsoft.

Bron: telanganatoday

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.