Terug naar het overzicht

11 december 2023

Verbeter Bereikbaarheid met Teams Operator Connect

In het hart van het moderne bedrijfsleven staat effectieve communicatie gelijk aan bereikbaarheid en betrouwbaarheid. ALTA-ICT’s Microsoft Teams Operator Connect markeert een revolutie in ‘teams telefonie’ door een naadloze koppeling van telefoniediensten binnen de Microsoft Teams-omgeving, waardoor bedrijven op een innovatieve wijze verbonden blijven.

Naadloos Nummerbehoud met Teams Telefonie

Het vermogen om bestaande telefoonnummers te behouden, is een essentiële factor voor bedrijfsidentiteit en klantenvertrouwen. Teams Operator Connect waarborgt dit met een eenvoudig proces voor het behouden en integreren van (non-)geografische nummers, wat de overgang naar geavanceerde ‘teams telefonie’ vergemakkelijkt.

Eenvoudige Configuratie en Implementatie

Met de strategische samenwerking tussen Microsoft en ALTA-ICT wordt complexe configuratie geëlimineerd. Zonder de noodzaak voor uitgebreide PowerShell-scripts, kun je met Operator Connect direct genieten van een gestroomlijnde setup in Teams Admin Center, wat de implementatie van Teams telefonie versnelt en vereenvoudigt.

Flexibiliteit in Apparaatkeuze

Teams Operator Connect erkent de dynamische aard van de hedendaagse werkplek en biedt de flexibiliteit om op elk gewenst apparaat beschikbaar te zijn. Of medewerkers nu kiezen voor een desktop, laptop, smartphone of tablet, ‘teams telefonie’ zorgt voor constante connectiviteit.

Kostenbesparingen Zonder Inleveren op Kwaliteit

De economische voordelen van Operator Connect zijn duidelijk: het biedt een kostenbesparende oplossing per gebruiker in vergelijking met Microsoft Calling Plans. Dit financiële voordeel, gecombineerd met de versterkte bereikbaarheid en service, maakt het een slimme investering voor ‘teams telefonie’.

Volledig Cloudgebaseerde Telefonieoplossing

Een overstap naar Operator Connect betekent een transitie naar een volledige cloudoplossing, vrij van zware initiële investeringen of de noodzaak voor traditionele hardware. Deze cloud-first benadering staat centraal in de toekomst van ‘teams telefonie’.

ALTA-ICT: Uw Partner in Teams Telefonie

Met Operator Connect verbetert ALTA-ICT niet alleen de bereikbaarheid en samenwerking binnen jouw organisatie, maar ook het klantcontact wordt naar een hoger niveau getild. De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Eenvoudige, snelle configuratie
  • Naadloos nummerbehoud
  • Kostenbesparende structuur
  • Flexibiliteit in apparatuurkeuze
  • Complete cloudoplossing
  • Uitstekende klantenservice en ondersteuning

Neem de Stap met ALTA-ICT

De expertise van ALTA-ICT in combinatie met de geavanceerde mogelijkheden van Microsoft Teams Operator Connect vormt de ruggengraat van een krachtige communicatie-infrastructuur. Bent u klaar om de ‘teams telefonie’ van uw onderneming te transformeren en de bereikbaarheid van uw team te optimaliseren? Ontdek de mogelijkheden met Microsoft Teams Operator Connect en maak vandaag nog een afspraak met ons.

Meer weten?

Neem contact op
Teams Operator Connect