Terug naar het overzicht

16 november 2020

Microsoft Teams verandert de manier waarop deelnemers aan Meetings volgende maand toegang krijgen tot chatgesprekken.

Microsoft is van plan enkele belangrijke wijzigingen door te voeren in de toegang van deelnemers aan de Teams-vergadering tot chatgesprekken op basis van de manier waarop ze voor de vergadering zijn uitgenodigd. De lijst met functies is onlangs verschenen op de roadmap van Microsoft Teams en zal in december worden uitgerold.

Met deze wijziging verliezen alle deelnemers die deelnamen aan een Teams-vergadering via een vergaderingslink en niet zijn toegevoegd aan de oorspronkelijke uitnodiging voor een vergadering, de toegang tot de inhoud van de vergadering zodra de vergadering is afgelopen. Het betekent dat ze geen toegang meer hebben tot chats, bestanden, notities en meer. Het is belangrijk op te merken dat deze wijzigingen alleen van invloed zijn op nieuwe afzonderlijke vergaderingen en terugkerende vergaderingen. Ze mogen geen invloed hebben op eerder geplande / kanaalvergaderingen.

Microsoft Teams is erg snel gegroeid sinds het begin van de coronaviruspandemie en heeft net de 115 miljoen dagelijkse actieve gebruikers gepasseerd. De snelle groei van Microsoft Teams vertoont geen tekenen van vertraging. Enkele andere functies die zijn ingesteld om het populaire samenwerkingsplatform te halen, zijn onder meer Breakout-kamers, vastgezette berichten en nog veel meer. U kunt meer lezen over al deze Microsoft Teams-updates in onze afzonderlijke berichten.

Bron: onmsft

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.