Terug naar het overzicht

22 januari 2021

Meldingen van Yammer-community’s zijn nu beschikbaar in Microsoft Teams.

Gisteren heeft Microsoft de uitrol van meldingen van Yammer-gemeenschappen in Microsoft Teams aangekondigd. Met miljoenen medewerkers die op afstand of in hybride omgevingen werken, is het belangrijker dan ooit dat medewerkers zich verbonden voelen. Teams maakt het gemakkelijker om met anderen samen te werken, werkplekken te creëren, te chatten, virtueel met anderen te vergaderen en uw bedrijfsoplossingen te integreren, allemaal vanaf één enkel platform. Maar veel gesprekken gaan verder dan uw werkgroepen en afdelingen en brengen medewerkers met elkaar in contact die elkaar misschien nog nooit hebben ontmoet of nooit hebben samengewerkt. Dit soort engagementen vinden plaats in gemeenschappen. Vorig jaar heeft Microsoft de Community-app voor Microsoft Teams uitgebracht, waarmee al je Yammer-community’s en -gesprekken in Teams worden geïntegreerd. Microsoft is verheugd om die integratie naar een hoger niveau te tillen.

Ontvang Yammer-communitymeldingen in Teams

Blijf op de hoogte van meldingen van uw Yammer-community’s in Teams. Na installatie ontvangt u Yammer-meldingen in de Teams-activiteitsfeed op internet, desktop en mobiel.

YammerNotificationsinTeams

Dit betekent dat u in Teams op de hoogte kunt worden gesteld voor scenario’s met een hoge waarde — wanneer aankondigingen worden gedaan in community’s waarvan u lid bent, en wanneer u wordt @vermeld in een gesprek. Je kunt dan het leuk vinden om te lezen, op de post te reageren en te reageren met onze nieuwe inclusieve reacties zonder Teams te verlaten.

Breng bedrijfscommunicatie naar een hoger niveau

De Community’s-app in Teams biedt een platform voor uw gemeenschappen en werknemers om te gedijen. Communicators en leiders kunnen deze meldingen en andere scenario’s nu in Yammer gebruiken om iedereen verbonden en op de hoogte te houden van nieuws en updates door pushmeldingen te verzenden die helemaal tot aan het vergrendelingsscherm op mobiele apparaten reiken, en nieuwe inzichten bieden diepgaande inzichten en feedback over betrokkenheid gebeurt op die communicatie. Perfect voor:

  • Grootschalige aankondigingen zoals beleidsupdates, veiligheidsinformatie en organisatieveranderingen
  • Frontline-medewerkers en mobiele medewerkers die vanaf mobiele apparaten toegang moeten hebben tot belangrijke informatie en gesprekken met het hoofdkantoor
  • Werknemersgemeenschappen die afdelingen omvatten, zoals de introductie van nieuwe werknemers en gemeenschappen voor diversiteit en inclusie
  • Functionele gemeenschappen die mensen verbinden met crowdsourcing-oplossingen, ideeën bedenken en delen met collega’s (bijvoorbeeld: hackathons, evenementen, kick-offs)

Meldingen van Yammer-community’s zijn nu beschikbaar in de mobiele Teams-app

Als je nieuw bent bij Community’s, kun je als volgt Yammer gebruiken met Microsoft Teams om iedereen verbonden te houden.

Installeer de Community’s-app in Teams

Elke gebruiker kan de Community-app installeren met behulp van de opties in de Teams-appbalk (zie hieronder) en deze met een paar klikken vastzetten. IT-beheerders kunnen er ook voor kiezen om de app te implementeren en vast te zetten voor alle gebruikers of bepaalde afdelingen via aangepast beleid.

Installeer de Community’s-app, mogelijk gemaakt door Yammer, vanuit de app store in Microsoft Teams.

Beter samen

Microsoft blijft de integratie van gemeenschappen en teams verdiepen om organisaties te helpen meer te bereiken. Onlangs heeft Microsoft Zoeken toegevoegd aan internet, desktop en mobiele apps, zodat u communitygesprekken kunt vinden en ontdekken zonder Teams te verlaten. Microsoft heeft ook het Yammer-kanaaltabblad bijgewerkt om de stijl en functionaliteit van de nieuwe Yammer over te nemen. Gebruikers zien deze wijziging automatisch zonder dat ze iets hoeven te doen.

Dit artikel is bijgedragen. Bekijk hier de oorspronkelijke auteur en het artikel.

Meer weten?

Neem contact op

Tech Updates: Microsoft 365, Azure, Cybersecurity & AI – Wekelijks in je Mailbox.