Terug naar het overzicht

10 februari 2024

Laatste Updates van Copilot voor Microsoft 365

In de dynamische wereld van technologie en software is het essentieel om op de hoogte te blijven van de nieuwste updates en verbeteringen. Microsoft 365 Copilot, uw digitale assistent voor creativiteit en productiviteit, heeft recent enkele spannende updates ondergaan. Deze updates zijn ontworpen om uw werkproces te stroomlijnen, van het creëren van nieuwe ideeën tot het verbeteren van connecties en het boosten van uw productiviteit. Laten we samen duiken in de vernieuwingen van Copilot en ontdekken hoe deze uw werkdag kunnen transformeren.  

Januari Updates: Nieuwe Functionaliteiten

Hergebruik een Geformatteerde Tabel in Word

Heeft u ooit een perfect geformatteerde tabel gemaakt en gewenst dat u deze opnieuw kon gebruiken? Copilot maakt dit nu mogelijk. Met slechts een paar klikken kunt u een nieuwe tabel maken met dezelfde opmaak als uw bestaande tabellen in Word-documenten.

Probeer het zelf: Selecteer het Copilot-icoon en kies voor ‘Visualiseer als een tabel’.

Email Coaching in Outlook

In de complexe wereld van e-mailcommunicatie kan het uitdagend zijn om de juiste toon en duidelijkheid te vinden. Copilot biedt nu coaching aan tijdens het opstellen van uw e-mails, met suggesties voor toon, helderheid en de sentimentanalyse van de lezer. Deze functie is nu beschikbaar in de klassieke Outlook voor Windows. Probeer het zelf: Kies het Copilot-icoon en selecteer ‘Coaching door Copilot’.

Visualiseer Uw Data in Excel

Data visueel presenteren kan een verhaal vertellen dat cijfers alleen niet kunnen. Vraag Copilot om een overtuigende grafiek te maken die uw data op een visuele manier weergeeft.

Probeer deze prompt: “Maak een grafiek die de winstmarge voor elke productcategorie van de afgelopen drie jaar toont.”

Samenvatting van Uw Notities in OneNote

Maak notities met de audio-opname en transcriptiefunctie en vraag Copilot om een samenvatting te maken en de informatie naar wens te rangschikken.

Probeer deze prompt: “Maak een samenvatting van de notities op deze pagina. Rangschik de informatie chronologisch in puntsgewijze opsommingen.”

Opt-out voor Opnemen of Transcriberen van een Vergadering in Teams

Beschikbaar voor Enterprise-gebruikers. Gebruik Copilot tijdens uw vergadering, zelfs als deze niet wordt opgenomen of getranscribeerd.

Probeer het zelf: Open Copilot vanuit de vergaderopties.

Informatie Samenvoegen

Beschikbaar voor Enterprise-gebruikers. Vraag Copilot om inhoud uit verschillende documenten te combineren in één nieuw document.

Probeer deze prompt: “Bekijk [doc1] en [doc2], identificeer 3-4 gemeenschappelijke thema’s en combineer deze in een nieuw document.”

Verbeteringen op Basis van Uw Feedback

Op basis van waardevolle gebruikersfeedback heeft Copilot nu een functie waarbij u kunt zoeken naar bestanden met de “/” functie. Dit maakt het vinden van bestanden binnen PowerPoint en andere Microsoft 365-applicaties nog eenvoudiger en intuïtiever.

Tot Slot

Deze updates benadrukken Microsoft’s toewijding aan het verbeteren van de gebruikerservaring en het verhogen van productiviteit door middel van technologie. Copilot voor Microsoft 365 blijft een essentieel hulpmiddel voor professionals die streven naar efficiëntie, creativiteit en connectiviteit in hun werk. Probeer de nieuwe functies vandaag nog en ervaar zelf hoe Copilot uw werk naar een hoger niveau kan tillen.

Meer weten?

Neem contact op
Copilot for Microsoft 365