Terug naar het overzicht

03 juli 2024

Juni-editie: Copilot voor Microsoft 365-updates 🚀

Deze maand duiken we opnieuw in hoe Copilot uw werk kan verbeteren. We beginnen met het spannende nieuws dat Copilot nu is geïntegreerd met de klassieke Outlook voor Windows. Lees verder voor meer informatie over hoe Copilot de communicatie in Teams verbetert en inhoud maakt in Word en PowerPoint. Bovendien introduceren we twee veelgevraagde functies: documentvergelijking en het opvragen van inhoud in PDF-bestanden met Copilot.

Copilot is nu beschikbaar in de klassieke versie van Outlook voor Windows 📧

De Copilot-chatervaring die u al in andere Microsoft 365-apps gebruikt, is nu beschikbaar in de klassieke versie van Outlook voor Windows. Selecteer het Copilot-pictogram in de linker-app-balk en profiteer van:

  • Informatie vinden
  • E-mailberichten en vergaderingen bijwerken
  • Inhoud genereren op basis van uw werkgegevens

En dit alles zonder Outlook te verlaten! U hebt nog steeds dezelfde hulpprogramma’s als voorheen om e-mailberichten op te stellen, samen te vatten en coaching te krijgen door Copilot. Zie het bericht in de Outlook-blog voor meer informatie.

Populaire gebruikersprompts 🌟

  • Uw taken bijhouden: “Wat moet er op mijn radar staan van e-mails van vorige week?”
  • Mis het niet: “Teams-berichten samenvatten waar ik deze week @mentioned.”

Probeer dit met Copilot voor Microsoft 365!

Uw Teams-berichten afstemmen om effectiever te communiceren met uw team 💬

Wilt u uw Teams-chat- en kanaalberichten verbeteren? Stel een concept op en gebruik Copilot in Teams om het automatisch te bewerken. Open Copilot en selecteer vervolgens Opnieuw schrijven of Aanpassen om het bericht langer of korter te maken, of om de toon aan te passen (casual, professioneel, zelfverzekerd of enthousiast).

Brochures of nieuwsbrieven maken vanuit meerdere bestanden 📄

Conceptinhoud in Word op basis van maximaal drie Word- of PowerPoint-bestanden voor gebruik als bronnen voor uw nieuwe document. Laat Copilot in Word ernaar verwijzen wanneer u de nieuwe inhoud maakt. Houd er rekening mee dat u gemachtigd moet zijn voor toegang tot de bestanden waarnaar wordt verwezen in SharePoint of OneDrive van uw organisatie.

Vraag Copilot: “Conceptinhoud die /[bestandsnaam], /[bestandsnaam] en /[bestandsnaam] combineert.”

Uw publiek voorbereiden op een vergadering door een agenda toe te voegen aan uw presentatie 📊

Geef uw publiek vooraf de belangrijkste punten van uw PowerPoint-presentatie. Vraag Copilot om een agendadia toe te voegen en het is klaar.

Vraag Copilot: “Een agendadia toevoegen.”

Verbeteringen op basis van uw feedback 👍

  • Eenvoudig meerdere contracten, artikelen of voorstellen vergelijken: Vraag Copilot om twee bestanden waarnaar wordt verwezen te vergelijken om de kwaliteit en versiebeheer te verbeteren met de bestanden die u in uw werkstromen gebruikt.Vraag Copilot: “Vergelijk /[bestand1] en /[bestand2] en vermeld de verschillen ertussen.”
  • Eenvoudig PDF-bestanden van uw partners, klanten en leveranciers verwerken: Als u hebt gewacht tot Copilot de inhoud van uw PDF-bestanden kan opvragen, is het wachten voorbij. Copilot behandelt nu de inhoud van uw PDF-bestanden als elk ander bestand.Vraag Copilot: “Samenvatten /[PDF].” Of “Vergelijk /[PDF1] en /[PDF2] en vermeld de verschillen ertussen.”

Probeer deze functies in Copilot voor Microsoft 365 en ontdek hoe uw werkprocessen kunnen verbeteren!

Meer weten?

Neem contact op
nieuwste updates van Copilot voor Microsoft 365